Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Имам скромна колекция от ЖП макети в ТТ мащаб - колко би струвала?

<< < (3/4) > >>

JORDAN:
Off-Topic:И къде е противоречието с правилата на форума ?

Владо, може да си модератор, но мнението ти прозвуча много грубо.

Също изказвам мнение.

Vlado:
Off-Topic:Първо не съм модератор, второ - не съм казал, че темата противоречи на правилата, а че не и е мястото във форума. И това го казвам на база на дългите обсъждания, които се проведоха преди време по този въпрос и преместването на всички обяви за продажби в отделна секция, наречена "Оказион", именно с цел форумът да не се пълни с теми за продажби. Нека припомня, че тогава имаше почти пълен консенсус по проблема.
И не съм съгласен с довода, че понеже имало тема за търговците, та защо да не коментираме цени. В раздела за търговците не коментираме цени, а се осведомяваме за тях, приемаме оферти за продукти, но не ние в купом определяме цените.

п.п. А ако съм засегнал някого с изказа си, моля да бъда извинен - не това е била целта ми, а по-скоро да алармирам за проблема. Ще преправя въпросното мнение и по-точно обръщението към адресатите му, така че да не предизвиква негативни реакции.

pach:
Off-Topic:Темата не е за продажби, а с молба за консултация и мнения по цени.
Никаде не е казано да се продава в нея или да се купува в нея.
ПРедполага се да се продават тук в оказиона все пак нали?

pavel75:
По технически причини малко се забавихме. След обсъждане между членовете на екипа заявяваме следното:

1. Темата не е за продажби, а е запитване с цел получаване на информация - което е една от идеите на форума. Съобразно това няма нарушаване на правилата. Ако се стигне до продажби, тя ще бъде в нарушение и екипа ще действа съобразно нормативите.
2. Най-настойчиво молим всички потребители, когато забележат нещо, което според тях не отговаря на правилата или добрия тон във форума да използват функцията "Информирай модератор". В противен случай нещата се обръщат на диспут далеч от зададената тема и тя се разводнява.

Екипът на форума

П.П. Мненията не отговарящи на темата ще бъдат маркирани като offtoppic. Ако има такива след това съобщение ще бъдат изтривани.

Best Ripper:
Има "глад" на прави релси П-профил - нещо изчезнаха от пазара втора ръка.. Така че на дългите прави 228 мм може да се търси и левче на бройка при добро състояние...  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия