Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ ?
pavel75:
Колега,
незнам какъв опит имаш във форумите, но до сега не съм видял някъде, където писането с главни букви да не се прима за крещене. Ако искаш да ти се помогне първо покажи уважение към другите участници в диспута.
Величко:
--- Цитат на: jjorandobg link=topic=4509.msg94294#msg94294 date=1396087706 ---ИМА УПЪТВАНЕ НО НЕ РАЗБИРАМ НИЩО,ЗЛЕ СЪМ С ЕЗЕЦИТЕ
--- Край на цитат ---
Колегата "Пач" е разработил цяла тема, има го на Български.
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1457.0.html
jjorandobg:
извинявам се,не знаех за главните букви! влака не приема никакви настроики от МАУСА !всичко пробвах и не става нищо,а имам още 14 локомотива и с тях нямам проблеми,ще ми помогне ли някой
jjorandobg:
eeeeeeeeeeee никой ли не може? ще си платя ! благодаря!!!!
TheJackal:
jjorandobg, не че никой не желае да ти помогне или както казваш "ще си платя". Пак прочети упътването на мултимауса. Знаеш, че по подразбиране адреса е винаги CV = 3. Погледни си линиите да ли не са замърсени и да ли когато слагаш локомотива на релсите е сам или има други неща. А, ако наистина не можеш да го подкараш до сега трябваше да си посетил клуб "КЖМБ" - там ще ти помогнат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия