Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Железница и армия

<< < (3/10) > >>

Best Ripper:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4510.msg94527#msg94527 date=1396877946 ---Повече ме учудва ширината на вагоните и габаритът на товара - по всичките ми сметки излиза поне 20 см в повече ...

--- Край на цитат ---
Да, така е, не бъркаш. Тежките танкове са по-широки от габаритите на платформата. Част от веригите "стъпват във въздуха" - извън вагона. Това е направено за първи път от немците през войната заради габаритите на "пантерите" и "тигрите". Даже вторите имат два комплекта вериги - транспортни /по-тесни/ и бойни /по-широки/. На снимките на gzo на модела на "тигъра" върху платформата те се виждат.  ;)

gzo:
Mалко БДЖ и гаубици !
Снимките са на Веско от локофорума.

gzo:
С молба за опознаване на подвижния състав и годините, качвам тези снимки, свързани с нашата военна история...

TANO:
На първата снимка е 400_60, на третата е 17-та серия. Втората снимка откъде я намери? Тая локомотива ми е непозната.

mitko0888:

--- Цитат на: gzo link=topic=4510.msg94751#msg94751 date=1398240409 ---С молба за опознаване на подвижния състав и годините, качвам тези снимки, свързани с нашата военна история...

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Май само аз не виждам снимките ...  :(

Вече ги видях, благодаря!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия