Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Танкове
gzo:
--- Цитат на: jopeto link=topic=4515.msg94538#msg94538 date=1396939887 ---Интересна новина от преди малко, Тавариш Путин окупира и други части от Украйна, това е следваща фаза. Гледайте това интервю направено в близкият месец и направете паралел с това което се случва в момента. Планът не е само завземането на Кримският полуостров, а разцепване и завладяване на цялата Украйна ,част по част!
--- Край на цитат ---
Ти серизно ли съзнаваш това, което пишеш ? Планът бил "за окупация, завземане" и дрън-дрън. На всеки нормален мозък му трабва само 1 поглед върху световната карта на която добре се вижда кой настъпва и кой е в кръгова отбрана.
Вече 3/5 от земнто кълбо е превзето от Американците, а ти гледаш какво ставало в Украйна и колко зъл бил гения на Путина :lol:
jopeto:
https://www.youtube.com/watch?v=lShxKVxSSOc гледай и си прави съпоставка, какво коментират и какво се случва в момента. Интервюто е отпреди месец. Също, ето и интервю с един "кримски" борец за освобождение на крим, пак снимано преди месец. https://www.youtube.com/watch?v=b0Z8ymyhx8A Кой е луд, не знам !? Путин е твърдо решен да освободи Украйна от Украинския народ.
И сега обратно на темата за танковете и ядрената артилерия. Аз, нищо няма да коментирам, просто изгледайте филмчето! Да отбележа, то е руско и се споменава за конкретното оръжие използвано в Чечения! Сигурен съм, че на Венци ще му е интересно и ще научи нещо ново! https://www.youtube.com/watch?v=DkGWqjvs1ME
Mixy:
Клипчето разказва за артилерийските подразделения и установки, способни да изтрелват ядрени снаряди. Такива имат и Русия, и САЩ, а може би и другите ядрени сили. Нищо повече.
В самото начало дават как в края на 3 седмична офанзива, за овладяването на президентския дворец в Грозни е използвана най-мощната артилерийска установка и че Джохар Дудаев обвинява руснаците, че са стреляли с тактически ядрени заряди (по-късно това мисля беше отхвърлено от Доку Умаров, който също вече не е между живите). Показана е една сериозно разрушена стоманобетонна сграда, вероятно след артлилерийски обстрел.
Нали се сещаш, че при директно попадение на тактически ядрен снаряд с експлозивна сила от порядъка на 0,5 - 1 килотона, не просто сградата нямаше да я има, а целият квартал щеше да е изравнен със земята. Щеше да има хиляди жертви и силна радиация, карантинна зона и евакуация на целия град. Ядрен взрив и последвалото радиоактивно замърсяване щяха незбавно да бъдат засечени от военните спътници и "международната общност" щеше да надигне вой до небесата. Аз поне нищо такова не си спомням...
jopeto:
Междуанродната общественост и да надига вой, както виждаме, какво от това!? Ядрената катастрофа в комплекса" Маяк" да не са я обявили, случайно някога? Ама си е факт! Населението не е било евакоирано, под предтекст, че съветската медицина, трябва да се развива в областта. Нали също, твърдяха, че в България преди нямало, руски ядрени глави !? Ама от Еъргруп им намериха, в кои секретни поделения са били хранилищата и дори са служили там руски войници !? Няма да ме очуди, ако са използвани ядрени снаряди в Чечения. Само те си знаят, какво са ползвали там.
pach:
jopeto при теб пропагандата която струи на потоци от"ударна сила" на официалния канал на Путин,
както и две откровенно израелски руски телевизии е свършила перфектна работа. Трепери момче! :haha: :hi:
Тези телевизии, както и сериала за превъзходството на руското оръжие са постигнали целите - "Ние сме непобедимите!"
Принципно си прав.... но само принципно, а не и за силата на руските оръжия (не че другите са по читави),
но всъщност трябва да те безпокои как Путин промени военната доктрина от отбранителна в нападателна,
та в резултата на това ние пак ще отнесем шутовете между атовете. Мен пък по ме безпокои, че нашите дупедавци в парламента
няма да поискат и получат никакви конпенсации за подкрепата ни в санкциите...забележи как се избягва вече думата
"ембарго" - някои в Европа и България дори не знаят какво означава вече тя...та няма да поискаме конпенсации за
прекратяването на Южен поток. Навремето и Илия Павлов за това го похарчиха - да не би да станем сравнително
независими в доставките на газ. Европа беше мнооооого загрижена как така сме си позволили да строим Южен поток.
Ама сега вече са спокойни - Путин им предложи чудесна размяна. Украйна (която никога нямаше да стане тяхна)
срещу липсата на втора тръба през Черно море.
Ами честито!
:angry: :angry: :angry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия