Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Skoda 68Е (БДЖ 44.088)

<< < (7/17) > >>

martochkata:
Ето още нови снимки на втората ми Шкода, която вече е почти завършена.  :good: А също ви представям и най-новата ми придобивка от вчера красивият BR 119 070-1.   :spiteful:

:lol: :haha: :spiteful: :good: &bgflag

mitko0888:
Честито. И със здраве да си ги търкаляш. Като за първи опити мисля че е повече от отлично.

Бих ти предложил като правиш следващия си модел: обърни внимание на тази твоя снимка, добре се вижда какво имаш да оправяш.

martochkata:
Уважаеми колеги, искам да поясня, че тези две Шкоди ги правя по образец на тази машина (БДЖ 44 088.3), и за това са с такава гланцова боя, а не с по-тъмна и матова такава(БДЖ 44 198).Моля да ме разберете но така ми харесват повече отколкото да са матови.Благодаря за разбирането. :hi:
БДЖ 44 088.3

БДЖ 44 198

tritehiksa83:
Всеки има правото да направи своя собствен модел така както му харесва,поздрави много добре е станал!

toniemi:
Аз можах да видя боята на живо и въобще не изглежда така както на снимките,изглежда си нормално!
Винаги като снимам ,червеното не го дава реално....то си е до качество и умение при снимачката :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия