Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Skoda 68Е (БДЖ 44.088)

<< < (15/17) > >>

gzo:
И двамата не сте добре !
Не стига, че сте само двама-трима дълбаещи в тази сфера, ами се делите и на лагери по теми дето уж трябва да ви сближават. Не се ли сещате, че и по-голям и корав да го извадите от другия, пак сте в ролята на губещи !? Губите хем, че не работите в екип и втори път от това, че се излагате като кифладжии с подобен тип общуване. България скоро нема се оправи с тоя манталитет.

daddy_g:
Ама аз се опитвам да му обясня къде са му пропуските, за да си ги допълни, за негов кеф. Той пък се обижда. И в екип с човек който не разбира какво му обясняваш никога няма да се захвана

Adrian:

Според мен трябва да се сдобрите на по бира ? В крайна сметка всички сме пичове , а някой даже с очила  :blink: !

daddy_g:

--- Цитат на: Adrian link=topic=4519.msg99085#msg99085 date=1426512565 ---
Според мен трябва да се сдобрите на по бира ? В крайна сметка всички сме пичове , а някой даже с очила  :blink: !

--- Край на цитат ---
Ми аз с добро го изкритикувах ама...никакъв шанс

martochkata:
Нямам намерение да се заяждам с г-н Стоянов не ме разбираитве грешно.Що се отнася до помирение с бира може да се осъществи но само с желание от другата страна в удобно и за двамата време и място. ??????

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия