Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на Стефан Генчев в ТТ 1:120 - The Jackal
zazo:
Ето ги вагончетата на гара Варна през 1978г.
Малко интересна информация и още снимки в Дрехшайбата.
nik:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=4525.msg98209#msg98209 date=1421828730 ---Понякога е нужно да се чете между редовете, а не да почваме поредния спор съсипващ атмосферата!
--- Край на цитат ---
Правиш ли разлика между зададен въпрос и заяждане.
pach:
Зазе това не е съвсем точно вагона от "Waggonbau Niesky"- (мод."Laaeqrss"),
но е почни същият на външен вид...всъщност това е прототипа му от същата фабрика.
Тези са били също много ползвани в състава на влака, но в последствие биват сменени с прототипа им "Laaeqrss",
защото не трябвало през тях да минават и електроинсталациите, освен въздухопроводите на влака.
Заради кражбите на джанти и гуми, както и съдържанието на автомобилните багажници по време на движение,
при преминаването им през румънска територия, в началото автоплатформите "LeLeqr" са били закачвани непосредствено
след локомотива и са имали допълнителен персонал, който пътувал за наблюдението и охраната им.
На снимките от гара Варна и Дрезден (най-вече) ясно се виждат, че всъщност тези вагони които си намерил са от мод."LeLeqr":
В по-късните състави на влака, когато румънските власти са взели мерки против кражбите, автоплатформите
са прехвърлени отзад на влака (за по-лесното му товарене и разтоварване) и вече са били с по-новите вагони
от модел"Laaeqrss". Така времето за явяването на пътници и автомобили става от 4 часа преди тръгването на влака,
на намаленото, но нормално за такъв влак - 45 мин, защото вагоните са били на челна рампа в глух коловоз (зад влака) и
вече е можело да се ползва тяхното основно предимство (наред със високата скорост - до 120км/ч) при товаренето:
На домашния комп. имам снимка и на такъв момент на товарене с такава платформа, но май
ще трябва да направя отделна тема (ако се спрат с въпросите на които знаят отговора),
на тема "Tourex " (жаргонно) - тук все пак си е темата на Стефан която май пооцапахме! :blush2:
;D ;D ;D
TheJackal:
Не сте "оцапали" темата приятели! Благодаря на всички Ви за коментарите. :hi:
По принцип Пламен е прав, че този вагон който съм показал не е точно от тази композиция, така както е пътувал влакът Дрезден - Варна. Моята идея е, че в колекцията ми неща от "старото производство" не трябва да има. :) Идеята ми е следната: към прания локомотив BR 44 DR - Öltender, да мога да прикачам по няколко еднотипни вагона (шарен влак). Повечето от Вас знаят, че не си падам по товарните композиции.
P.S. Ако администрацията на форума прецени, че може да има отделна тема за влака "TOUREX" нека да я направи. Пламен някъде бе писъл много за този влак.
pach:
Стефчо, това че го няма в ибей сета с кат.№15 594 не означава, че е "старо производство".
Просто е произведен в ограничена серия. Иначе вагоните са перфектно
направени и имат КК и пакетче прикачни (маркучи, кранове и колодките). Няма по-ново производство...
Останалите номера, все още дори "TILLIG" продава.(15 595,15996, 15 597 и 15 598).
Аз първо си бях купил от липето №15 595, който сега е собственост на jopeto,
тъй като успях да си намеря (обадиха ми се по тел) оргиналния за Туристекспреса!
Различните кат. номера и вагони от този модел можеш да видиш тук.
http://as.rumia.edu.pl/tt/kat/katalog.asp?id=15595
Като в ІІІ и V епохи са модел "Laae", а в ІV-та са "Laaeqrss".
Впрочем интересно е че поляците нямат инфото за кат.№№ 15 594 и 15 599.
Първият е именно от комплектацията на "Touristenexpress" (пълното му наименование),
а последния (15599) е от единствената чужда администрация ползвала тези вагони - CSD.
Така с тях са пътували автомобилите на "Шкода" за страните от социалистическия лагер.
Този вагон също е бил част от сета на тема "Tourex" с кат. № 01483. та в началото, той може би е бил без КК.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия