Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Трамвай на една релса.....
tritehiksa83:
Дизайна е потресаващ,и концепцията е новаторска, мен ме впечатли доста.
Best Ripper:
Особено кърти дизайнът на седалките - нито за един, нито за двама по размер, а формата е все едно Робинзон Крузо е дялкал кану от цял ствол.... :haha: :lol: :sarcastic: :dance1: Само не става ясно къде са разположени бурлаците.... :pleasantry:
Der Hetzer:
Не им се смейте бре, те толкова си могат, изглжда освен от туземен кану-каяк и чук, са почерпили вдъхновение и от собствените си традиции - само на мен ли ми прилича на Волга Газ М 24?
А седалките... екстра са си - тъкмо по мярка, съобразени с антропологическите особености и размера на седалищните части на Тамарите и Альонушките от колхоза :haha:
Best Ripper:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=4542.msg95704#msg95704 date=1405171581 ---А седалките... екстра са си - тъкмо по мярка, съобразени с антропологическите особености и размера на седалищните части на Тамарите и Альонушките от колхоза :haha:
--- Край на цитат ---
Ха, че това за вътрешноколхозен транспорт ли се предвижда??? :haha: :lol: :lol: :sarcastic:
jopeto:
Това ще са мотриси за трамвайната линия Москва-Камчатка, концепцията на седалките е леко "кушет".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия