Автор Тема: Проблем в Оказиона  (Прочетена 8160 пъти)

pavel75

  • КЖМ - България
  • Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 1736
  • Рейтинг: 235
  • HO; IV и V; BDZ, BG; София
Проблем в Оказиона
« -: 15 Май 2014, 13:17:28 »
Колеги,

получихме известия за проблем в Оказиона. Днес с Ванката доста си играхме на тестове, докато хванем кое и кога се чупи. Успяхме да забележим, че когато обявата е с количества, без значение дали се купуват всички или по-малко бройки от обявените, софтуера затваря обявата и то така, че тя не се вижда.
Този софтуер е платен и тъй като сме дали пари за него се опитахме да се свържем с производителя. За жалост към този момент той се е покрил и няма връзка с него.
Молбата ни е докато не се разреши проблема не ползвайте полето за количество, а го обявявайте в текстовата част.

Екипът на railwaypassion

Adrian

  • Trade Count: (235)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 6284
  • Рейтинг: 733
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #1 -: 16 Май 2014, 13:59:45 »


интересното е ,че преди го нямаше този проблем , появи се преди около 14 д-15 дни

pavel75

  • КЖМ - България
  • Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 1736
  • Рейтинг: 235
  • HO; IV и V; BDZ, BG; София
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #2 -: 16 Май 2014, 15:09:33 »
Цитат на: Adrian link=topic=4545.msg95090#msg95090 date=1400237985

интересното е ,че преди го нямаше този проблем , появи се преди около 14 д-15 дни

И най-странното е, че нито ъпдейт е правено, нито е бърникано нещо от нас

pach

  • Trade Count: (38)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 10866
  • Рейтинг: 824
  • "Малко се пие в тая държава!"
    • За моделизма
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #3 -: 19 Май 2014, 08:52:44 »
Момчета като се преборите с проблема който визирате по-горе,
 надявам се да върнете българския език в даването на оценки при сключена сделка в оказиона.
Не са на български и графите при преглед на търговската история на потребителите.
За сега всичко е на английски обаче!
ПРедварително благодаря за което!
 :hi:

JORDAN

  • Гост
  • Trade Count: (0)
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #4 -: 19 Май 2014, 12:58:51 »
Аз имам сега друг проблем - не мога по никакъв начин да рестартирам една моя обява в ТТ раздела за вагон.
Обявата е изтекла и до там.
Това ми се е случвало и преди и трябваше да пиша отново обявата.

pach

  • Trade Count: (38)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 10866
  • Рейтинг: 824
  • "Малко се пие в тая държава!"
    • За моделизма
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #5 -: 19 Май 2014, 13:04:56 »
Аз също не мога да ги пусна отново, та отдавна се отказах да ги рестартирам - пазя си ги на файл и директно ги пускам отново!
 :yes:

Adrian

  • Trade Count: (235)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 6284
  • Рейтинг: 733
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #6 -: 19 Май 2014, 13:19:41 »
Приятели ,
за да рестартирате изтекла обява проверете дали е активна 'отвори обявата' , ако не е ,
изберете 'промени' и променете срока ( колко дни да е активна) с по-голямо от наличното число , но минимум с 2 дена (30 е максимум)
Изберете 'изпрати' , с което потвърждавате променения срок , и ще видите ,че вече се е активирало ' отвори обявата' ,
активирайте я и ме потърсете на лична , за да уточним каква бира пия .

pach

  • Trade Count: (38)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 10866
  • Рейтинг: 824
  • "Малко се пие в тая държава!"
    • За моделизма
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #7 -: 19 Май 2014, 13:36:12 »
Адри, щом ми изтече обявата - този бутон го няма вече!  :yes:
Не знам, може би е въпрос на браузер... :scratch_ones_head:

Adrian

  • Trade Count: (235)
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 6284
  • Рейтинг: 733
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Re: Проблем в Оказиона
« Отговор #8 -: 19 Май 2014, 13:40:00 »

Ако артикулът е купен - нищо не може да поднови обявата
Ако НЕ е купен - да - няма 'отвори обявата" - избери 'промени' - смени дните с по-голямо число , 'изпрати' и хоп - появил се е 'отвори обявата'
Ако Не е купен и е била с 30 дневен срок - то 'отвори обявата' си е активен и само го активираш !
Ако не ми набиеш веднага + повече няма да те отварям - цял живот *би - *чи !!