Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Войната шесто поколение

<< < (23/60) > >>

pach:
Европа ще изгони Сорос и компания, но за съжаление след Щатите...Ако той не махне Тръмп от пътя си! На нас н и остава
да се надяваме и най-вече да внимаваме какво ни говорят, какво всъщност вършат и как да им противостоим. Нас явно кучета ни яли, но децата и внуците заслужават да им оставим
по-чист и истински свят. Останалите цивилизации,  няма да ни чакат вечно...А колкото до "Главния"...Той не един път е изтривал и започвал отново и на чисто. Вечен е само Той!!!

Der Hetzer:
Още един мит за великаята советская инженерно-овчая мисъл беше развенчан:

http://nauka.offnews.bg/news/Skeptik_3/Mit-e-istoriiata-za-ruskiia-moliv-i-skapata-amerikanska-himikalka-v-ko_72075.html

j.k.kolev:
Това за съветския съюз за нормален човек под 35-40 години е актуално колкото времето на динозаврите, дай нещо по-ново. Светът се променя всеки ден, нека бъдем в крак с времето :hi:

Der Hetzer:
Вече съм над 40, доколко съм нормален е под съмнение, но важното е че още една лъжа дето се повтаряше тука бе разкрита.

Карандаш в космосе не съществуйет!

Даже излиза че казачоците са си купували американские гапиталистические ручки, което е още по-смехотворно  :haha:

За лъжите няма давност и крак във времето, то и като бях на 16 примерно за момент дори повярвах, че тези мушмороци с брадите дето се навъдиха тогава са антикомунисти, но много бързо ги разкрих. В такива ситуации времето не е критерий и лъжите нямат давност.

pach:
Това е така ....Но това е и стара лъжа!!!
Да разкриваме новите им лъжи, та и тези под 25-40 годишните
да схванат в какъв цирк участват без да ги питат дори!?!!

ПП. И не само на руснаци и американци, но и на комунисти и демократи и ...Разбира се на "вся остальная сволочь"!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия