Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Войната шесто поколение
Mixy:
Съгласен. Ние точно затова и сме "вносители" на всякакви проблеми, бежанци, ценности и т.н. Затова пък изнасяме евтина работна ръка, а също и квалифицирани специалисти, лекари и др. под. Пазарна икономика, к'во да пра'иш... ;)
Best Ripper:
Беше пазарна икономика, сега е тотално сбъркана икономика.. Болен още по-болен носи - перефразирана народна мъдрост...
Mixy:
И за не си помисли някой, че това е само майтап, ето и официална снимка от срещата в Белия дом вчера:
Доналд Тръмп позира със Сергей Лавров и руския посланик във Вашингтон Сергей Кисляк. Сн. БТА
Естествено, макар и със закъснение, от Вашингтон реагираха и се "разсърдиха":
Белият дом разгневен от снимки от срещата на Тръмп с Лавров
Американското правителство отново изпадна в неловко положение, след като Кремъл публикува снимки от срещата при затворени врати между Тръмп и Лавров.
На снимките усмихнатият Доналд Тръмп стиска ръцете на Лавров и на руския посланик във Вашингтон Сергей Кисляк и позира с тях.
Тази среща бе възприета като дипломатически успех за Кремъл, чиито пратеници бяха приети "на червения килим" месеци след като САЩ наложиха на Русия санкции заради намесата й в президентските избори през 2016 г., посочва АФП.
В същото време над Черно море, "войната" тече по следния начин:
Руски Су-27 минава на 6 метра от US самолет над Черно море
На 9 май май руски изтребител "Су 27" се е доближил на около 6 метра до американски разузнавателен самолет P-8A "Посейдон" над Черно море.
За случая съобщи говорителката на американските военноморски сили в Европа капитан Памела Кунц, цитирана от Ен Би Си. Самолетът на САЩ е водил рутинна операция в международното въздушно пространство, добави тя.
Американският пилот е преценил срещата над морето като "безопасна и професионална", въпреки че разстоянието 6 метра (20 фута) е извънредно малко в подобни случаи.
В миналото разминавания от много по-далече са оценявани от американска страна като инциденти, при това "опасни и непрофесионални".
Кунц е пояснила, че разстоянието е само една от величините, по които командирът на самолета преценява ситуацията. Сред останалите са скоростта, видимостта, метеорологическата обстановка и т.н.
;D
Best Ripper:
Един дол гнили дренки са... :bad:
pach:
Господ му писнало от нас и решил да приключи с проекта си през 2017г.
За целта повикал при себе си Тръмп, Путин и Борисов.
- Реших да закрият вашия свят ( проект) и това ще стане през годината. Слезте обратно долу и предупредете хората да се готвят!
Тръмп се връща в Белия дом и казва:
- Имам една лоша и една добра новини.
Лошата е, че Господ слага край на света!
Добрата е, че американците отново ще го спасят!!!
Путин се прибира в Кремъл и казва:
- Имам една добра и една лоша новини.
Добрата е, че Господ все пак съществува!
Лошата е, че слага обаче и край на света!!!
Борисов го викат в Народното събрание да докладва и той казва:
- Имам две добри новини!!!
Първата е, че бях приет на най-високото възможно световно ниво!
Втората е, че ГЕРБ ще управлява до края на света!!!
:lol: :sarcastic:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия