Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Войната шесто поколение

<< < (33/60) > >>

pach:
Опитайте да отсеете истините от лъжите...
http://www.budnaera.com/2013-04/2013-10-15_05.html

Mixy:

--- Цитат на: pach link=topic=4549.msg109772#msg109772 date=1512652402 ---Опитайте да отсеете истините от лъжите...

--- Край на цитат ---

Опитваме... Ето, аз напр. преброих над 50 снимки и се чудя, защо още си седят на сървъра? Защо съответните служби не са ги прихванали и не са ги изтрили? Само твоите ли ги трият?

pach:
А тук за мойте снимки ли попитах?
Или нещо друго трябваше да се види?
Мойте снимки ли са най-важните и те ли ще бъдат предмет на коментар и обсъждане от твоя страна? Приеми, че сам съм си ги изтрил и не съществуват вече. И не са били под твоя опека, така че нямаш никакво участие в това. Сега би трябвало да си удовлетворен. Май за друго нещо се досещаш...и не ти харесва изглежда...Да се върнем на въпроса от 50&те снимки може би.

svetljjjo:
Да кажа и аз нещо за тея следи от реактивни самолети
аз понеже съм от Плевен и до нас  в долна митрополия е училището за пилоти
тея следи са най вероятно от миг 21 и миг 19  от които ние имаме явно много
понеже на фона на постоянните медийни коментари че сме имали само няколко самолета и то строшени
винаги ми е било любопитно кво лети тогава над нашия град и трябва ли да се притеснявам че некой от тея 
два -три самолета дето сме имали и били за бракуване може да ми влезе в холчето че съм на последния етаж и да вземе да ми съсипе макетчето да няма къде да си търкалям влакчетата .
Та заради тия опасения попитах кво са мота из въздушното пространство и тожва ми отговориха много мигове 19 и 21  :lol:

Mixy:

--- Цитат на: pach link=topic=4549.msg109774#msg109774 date=1512666206 ---А тук за мойте снимки ли попитах?

--- Край на цитат ---

Не, питаше за истината. И аз реших да я търся, ама нещо съвсем се обърках. Ето тука няколко от твоите писаници:

--- Цитат на: pach link=topic=4549.msg109734#msg109734 date=1512374056 ---В момента и двамата ме "убеждавате" да не вярвам на очите си!!!!
И да си изхвърля всички снимки правени в хубаво време над София! особено през 2015/2016 г.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: pach link=topic=4549.msg109741#msg109741 date=1512395033 ---Снимката не е моя ... Мойте са прибрани дори от облака. Трият се постоянно и навсякъде където са били публикувани! Защо ли!?

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: pach link=topic=4549.msg109774#msg109774 date=1512666206 ---Мойте снимки ли са най-важните ... Приеми, че сам съм си ги изтрил и не съществуват вече.
--- Край на цитат ---

Последно, трият ли ти ги или сам си ги триеш? Ако въобще си снимал такива? Къде е истината? Не, че нещо, за един приятел питам... ;)

Колкото до линка, дето си го дал - на повечето снимки освен небе с облаци и някоя и друга самолетна диря, раздухана от ветровете, аз поне не виждам нищо друго интересно. То и затова сигурно още не са ги изтрили...  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия