Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Войната шесто поколение

<< < (44/60) > >>

pach:
Интересно, но никой не коментира по същество клипа, от по- горния ми пост!?
А той е на 100% верен и за нас ( без идеологията).
Кой има интерес днес да нямаме подрастващи които
да са моделисти?
Или ако оставим моделизма настрани - защо позволихме родители и учители, система и политици, да прецакат живота
на наследниците ни за поне две поколения напред.
По статистика в България едва 2.9% от децата до 16 год. се
интересуват от книги, наука, професии и училището което може
да им даде всичко това. Останалите са просто
едни "разносвачи на смарт устройства" като често и с тях всъщност
не могат да боравят.

Или след поредната реклама за лаптоп, в която го предлагат
като устройство за сваляне на музика, филми и посещение на
социалните мрежи, искам да попитам на свой ред...
а някой спомня ли си че компютрите ги създадохме за работа,
а забавлението с тях беше само етап от развитието им!???

ПП. И по горе редактора за кирилица упорито три пъти ми сменяше думата "наследници" с "наемници" сякаш не знам какво искам да напиша"!!! :diablo:

jopeto:

--- Цитат на: pavlinbg link=topic=4549.msg114628#msg114628 date=1550407810 ---Както се казва si vis pacem, para bellum (ако искаш мир, готви се за война)!

--- Край на цитат ---
Човекът има предвид  "След мен и потоп!", това е риториката. За война, са си били винаги готови. Тук става въпрос за глобален рекет, не си играе на дребно. Ако, искате да има Земя, да внимавате в картинката. Сега вече, колонизацията на Марс може да се оправдае. 

И сега, един технически въпрос към многоуважаемият господин Dispatcher. Това си е сериозен казус за правилникът на форума, който трябва да се уточни. Вероятно е редно да се прехвърли и в друг раздел, но понеже казусът е пресен в тази тема пиша тук.  Ако, реша да се самообидя в този форум, трябва ли предварително да информирам модератор? Колко сигнала срещу мене си, са нужни да направя, за да получа бан?  Не е ли редно, да има някъде "речник на обидните думи", за да се знае, какво може да използваме и какво не.  Драскането в темите с червено не изглежда много добре.  Самоиронията, забранена ли е в правилникът на форума?

Благодаря ви предварително!

Самоиронизирайте се колкото си искате, но без да използвате обидни думи, дори и към себе си. А какво е обидна дума и трябва ли списък с такива - не го възприемам като сериозно предложение - поинтересувайте се, попрочетете, ще разберете. И изобщо практиката тук показа, спокойни ли сте, възпитани и толерантни, излушвате ли се, уважавате ли се, моето присъствие почти не се забелязва, както и трябва да бъде.
Дай боже по-често!

Dispatcher

Der Hetzer:
...

За нарушение на т. 1.11 от правилата на форума цялото мнение и съпътстващите го отрицателни оценки, дадени от потребителя, са изтрити.

Dispatcher

jopeto:
           Вчера, 19.2.2019 г. чествахте 145 г. от обесването на Васил Иванов Кунчев-Левски. Единственият, достоен и смел Българин приел съдбата си, който е прозрял истинското значение на думата свобода. Той беше предаден от свои, обесен сам и оставен без гроб до ден-днешен. Де, да можеше да се чества така рождението, а не обесването му? Дали, той умря за вас или заради вас ???? 
Народе ???? 
https://www.youtube.com/watch?v=X7bDaV24JRA

Der Hetzer:
...

А аз само ви уведомявам, че при следващ подобен пост ще получите постоянна модерация!

Dispatcher

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия