Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Войната шесто поколение

<< < (16/60) > >>

Best Ripper:
ШВЕЙЦАРСКИ ГЕНЕРАЛ: ЕВРОПА Е ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ
СПОРЕД ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ ANDRE BLATTMANN БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА ТЛАСКА КОНТИНЕНТА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

Обществото в Западна Европа е на границата на хаотично насилие, причинено от икономическата дислокация, масовата имиграция и тероризма. Това не е мнението на някой “луд сървайвър“, а на главнокомандващият Швейцарските въоръжени сили.

Генерал-лейтенант André Blattmann наскоро е отправил предупреждение към швейцарците, че обществото е опасно близо до колапс и съветва тези, които още не са въоръжени, като част от резерва на Swiss Army да предприемат стъпки, за да се въоръжат. Blattmann е главнокомандващ на въоръжените сили на Швейцария от 1 март 2009 г. до момента, и думите му имат много значителна тежест в страната, в която инициативата за референдуми на гражданите срещу бурките и джамиите е доказала огромната си популярност, а и по отношение на имиграцията и ислямизацията.

През последните две световни войни, швейцарската комбинация от планини и въоръжено гражданство e запазила мира и неутралитета на страната, но сега Швейцария вече има своя собствена "пета колона", за един предстоящ конфликт. Това е фундаментално и за съжаление, тъжно предвиждане.

Не може да импортирате голяма маса от хора, сравнително необразована и с типично насилническа култура, която не иска да се асимилира, без лошите неща, които се случват... това е факт доказан в цялата човешка история. В крайна сметка, ще има бой.

За съжаление, европейците имат дълга история, но се налага да се учат на същия кървав урок отново и отново. Разоръжаването на гражданите минава през войни, които изискват извънредни мерки за осуетяването на геноциди и след това повтаряне на цикъла.

Европейските граждани вече се въоръжават срещу ордите, както по легални, така и по нелегални начини. Сънародниците на генерал Блаттман са по-щастливи в способността им да придобият качествено законно огнестрелно оръжие за самозащита. Други от европейците не са толкова щастливи, тъй като те са позволили да бъдат лишени от естественото им право да носят оръжие.

Надяваме се, че ще има политическо решение на тази бъркотия и мюсюлманските бежанци ще могат да бъдат репатрирани с мир, но дали ще искат да се откажат от щедрата социална помощ, която им предоставят техните домакини, без бой.

http://eurocom.bg/news/article/shveicarski-general-evropa-e-na-ruba-na-grajdanska-voina-grajdanite-triabva-da-se-vuorujavat

Best Ripper:
ХиТч не е зле да се прочете... Па ако можеи да се осмисли......

http://glasove.com/categories/na-fokus/news/tajnata-istoriya-na-sledvoenniya-svyat

Или: „Който не е сляп, ще види“, казвал нелитературният, а съвсем реален герой Лаврентий Берия.

jopeto:
      Точно се бях замислил, каква ли е причината за празното пространство в хладилника ми, или просто хладиниците през соца, бяха конспиративно малки за да изглеждат пълни.  После седнах зад компютъра да се разсея малко и прогледнах! Защо, работя на две места, а вечно нямам пари !?  Защо, не мога да си позволя, новата винетка !?  Защо, нося дрехи втора употреба!? Защо съм инвестирал всичките си спестявания в енергоспестяващи уреди и крушки  калс ААА+? Също, като "големият" хладилник, споменат по-горе. А, пък странно, сметката ми за тока непрекъснато се увеличава. Защо бензинът тук не поевтинява, а цената петрола е на световно ниски нива!? Отгоре на всичко, някой залива, раят в който живеем, умишлено с мними бежанци. Демек, вселенски заговор на тъмна сила за подмяна на изконно-православният ни атеизам с ислямски фондаментализъм. Седя си аз тука, информирам се и осъзнавам! В това време получавам, нещо като пристъп със стигматични симптоми и се питам дали не ме е сполетяло чудо с више или нещо, като малък инсулт. За миг идвам на себе си от притока на адреналин. При мисълта за услугите на Здравната Каса и възможните странични ефекти от тях, осъзнавам, че в тази ситоация съм сам-самичък, изправил се очи в очи със създателя и спасението ми зависи, само и единствено от мен! Като на кино лента премина, скромният ми животец, в който, може да се досетите не съм постигнал, кой знае какво, освен енергоспестяващата битова техника, за която ви разказах. Белите звезди в очите ми бавно отминаха и остана, само една едничка мисъл да пърха в съзнанието ми, като пролетна пепепруда, която току що се бе трансформирала от грозна жалка какавида в прекрасно ефирно създание, способно да се извиси с пъстротата си в необятният безкрай. Ето, го!  Това е то ! Четвъртият Райх, конспиративно създаден в съюз с еврейските банки, които тайно ръководят света от далечна Аржентина.   Ето причината за всички беди, сполетели нашият народ, това са тези, които правят всичко възможно да заличът люлката на цивилизацията. Правят всичко това, за да не може Българският Гений да възтържествува, за това не пускат нашите на Световното и все ги хващат с допинг, за това няма никога да видитм Бългаски филм на Оскарите  или Български Нобелист (може би това щеше да бъде Стоичков). Те не пускат, нашите поп-фолк звезди по VH1, за да не види света какво е това талант и култура. Заради тях също, Пулев падна от Клиучко, това е конспирацията. За това не можем да видим творбите на Светлин Русев в Лувъра !Това  се те, правителството  в сянка, те продават на нас Българите старите си коли, за да си затриваме семкат по подобието на пътища. Между другото, това е и причинат на да няма Български шампион във Формула 1. Най-вероятно той е загинал в 25 годишното, изгнило нацистко изобретение на нацистката фирма - Баварише Мотор Верке, занитен в насрещното с 220 км/ч. Благодарение на подлата конспирация на Хитлер и Четвъртият Райх, ние 70 години се радваме само на това ,че има какво да ядем. Също така, нацистката конспирация е виновна за изселването на 1,5 милиона, млади Българи, които ги карат на сила, да пращат пари на роднините си тук. Така, нито на тях, нито на родителите им стигат парите! Но това, съвсем не е дъното. Така те са принудени да бъдат основният инвеститор в нашата страна. Най-вероятно това е конспиративен нацистки хитър ход за подронване на авторитета на Българските Работодатели , и масово подстрекаване на хората да се отказват да работят за минимална заплата. Когато разходите за труд скочат, Българската продукция не може да пробие на световният пазар и да изпъква с качеството си.  Нацистите, нарочно увеличиха възръстта за пенсиониране, за да работим повече, да се плащат осигуровки на малцинствата. Така ще станат мнозинство. Но както се досещате това не е без цел. Доводът им е, че след инвазията на Четвъртия Райх от тях ще ставал по-хубав сапун, а ако ползват Българи, то той ще се пресече. Драги съотечественици, отново някой ни подлива вода, още на старта!!!

Boris 2-12-4:
Гледайте този филм днес от 22 часа на БНТ 1.  /с благодарност към Пацико, щото ми каза кога ще го дават, а а аз го търсих под дърво и камък този филм.../

http://bnt.bg/filmi-i-serialii/dokumentalni/naroden-dom-na-terora

jopeto:
Ето го филма https://www.youtube.com/watch?v=ZDvgfnDkNGE
Това, всеки трябва да го гледа! Това е истинското лице на "освободителите" на съвременна България. Жалкото е че има още зомбита, които милеят и идеализират по тоя сатанизъм в най-чиста форма! :stink: :stink: :stink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия