"КАК ДА ГО СВЪРЖЕМ, БЕ МЛАДЕЖ!!!"...
Това няма как да го сбърка човек той кабела е един и можеш да го включиш само по един начин.
По скоро въпроса е "КАК ДА ГО КОНФИГУРИРАМ, БЕ МЛАДЕЖ!!!"...
Всички рутъри и аксес пойнти имат програми към тях които от една страна вкарват драйвъра от друга страна дават достъп до конфигурирането им настройки защити забрани ип адреси и куп други неща .
Повечето хора не обръщат внимание на това защото очакват уйндоса сам да се справи ама той не винаги успява.
Тея програми са на сайта на производителя .
Освен това може би малко известно е че тея устройства могат и да се ресетват и да приемат настройки по подразбиране .
Обикновено на повечето но не на всички става като се държи пауър бутона и се подаде захранване .
Аз понеже съм с 2 рутера вързани един след друг последователно доста четене в нета падна докато ги подкарам.
А идеята за ардуиното ми допадна много и след малко четене се решик и аз да си взема още повече че цената му е едвам 20 лева
И не бива да се пренебрегва факта че ардуиното е мини компютър тоест превъзхожда по възможности и функционалност
готовите цифрови системи .
На теория с ардуино могат да се прдадът и изпълнят
"съхранявани
като 32-битови стойности с обхват от 2,147,483,647 до -2,147,483,648" команди като ограничение може да настъпи от капацитета на наличната му памет
Самото ардуино все пак е замислено и създадено да управлява роботи с наличните готови датчици и модули
да предостави едно средство за по широк кръг потребители без да се налага да са електро инжинери и ли опитни програмисти да могат да реализират своите творчески идей и виждания