Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

въпрос за мнение към колекционерите

<< < (5/7) > >>

zazo:
Не разбирам що продължаваш да ни занимаваш с тая развалина? Искаш да знаеш реалната цена на вагончето или искаш да изпържиш някой новобранец? Вагончето струва между 5 и 10 лева. Може да се пробваш и на 15. Ако някой клъвне пий една бира и си свиркай. Мойте вагони подобни като модели и състояние ги продадох на цени между 3 и 20 лева, някои подарих. Зависи какво искаш да правиш. Да се отървеш от неща, които не ти трябват или да го играеш спекулант и да пробутваш скъпо разни боклуци на неразбиращите.

Der Hetzer:

--- Цитат на: svetljjjo link=topic=4595.msg96404#msg96404 date=1410632888 ---Аз само едно нещо не разбрах защо като не струват почти нищо никой не иска да ми продава вагончета по 5 лева  ;D

--- Край на цитат ---

а) Защото са алчни
б) Защото не са на зор за пари, защо да ти го продават за 5 лева, като могат да му искат 10 или 15, "оно леб и вода не иска", а явно и пространство не им заема и не им пречи, когато - тогава
в) Защото те самите са го купили за 5 и трябва да има далаверка и да са "напред" от цялата работа
г) Защото има т.нар. "веселяци", които са видяли в сайтовете на производителите, че вагон, който на картинката прилича на техния струва 25 Евро, и решават че и техния струва 50 лева, при това е "стар", "рядък", "антикварен" и "не се произвежда вече"
д) И четирите отговора са верни

Жоро:

--- Цитат на: svetljjjo link=topic=4595.msg96404#msg96404 date=1410632888 ---Аз само едно нещо не разбрах защо като не струват почти нищо никой не иска да ми продава вагончета по 5 лева  ;D

--- Край на цитат ---
Ха! Много хубав въпрос!!! :yes:
Скръндзи ей, големи скръндзи :haha:

Жоро:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=4595.msg96406#msg96406 date=1410634020 ---..."стар", "рядък", "антикварен" и "не се произвежда вече"...
--- Край на цитат ---
Това ме подсети за оня симпатяга дето предлагаше една изстрадала 118-ка без буфери, ожулена(състарена за по-достоверно по неговите думи) и без капак на резервоара за космическа цена :lol:

Жоро:

--- Цитат на: Велко link=topic=4595.msg96401#msg96401 date=1410626572 ---Ок, ама не ми се вярва вагоните, който ти си обявил за продаване да си си ги купил от млад техник??? Поне не всичките или този от 9лв. в НО?...
--- Край на цитат ---
Да Велко, една голяма част от старото Пико е от Млад техник, другата е от колекцията на Жоро Дончев. Така се сдобих с неща които някои бяха ценни за мен, други не толкова. А този вагон от 9лв е сглобяван от части, от които Жоро явно имал идея да прави други вагони. :)
Останалите неща, които предлагам са нови и са внос(по цените ще ги познаете ;))

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия