Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Лудогорец в Шампионска лига
Mixy:
Е не е истина!
Да поведеш от първи корнер на Реал в 6-та минута и да спасиш дузпа на Роналдо в 10-та - луди са тия просто... :clapping: :clapping: :clapping:
&bgflag &bgflag &bgflag
Der Hetzer:
Да подкрепяш лудогорец в шампионската лига е същото, като да претендираш че слушаш рок музика, но да подкрепяш азис на "Евровизия", понеже видите ли "бил българин".
:drinks: Наздраве и нека Базел и Ливърпул донесат още радост на нормално мислещата част от народа :drinks:
Mixy:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=4608.msg96738#msg96738 date=1412204672 ---Да подкрепяш лудогорец в шампионската лига е същото, като да претендираш че слушаш рок музика, но да подкрепяш азис на "Евровизия", понеже видите ли "бил българин".
:drinks: Наздраве и нека Базел и Ливърпул донесат още радост на нормално мислещата част от народа :drinks:
--- Край на цитат ---
Мерси за уточнението. Отивам да си пусна Азис :)
P.S. Кой спечели последната Евровизия?
Adrian:
Драги ми Дер Нетцер , ти , както и повечето българи напоследък , си се извратил .
Аз се гордея от постигнатото от Лудогорец и не мога да кажа на бялото черно .
България на 3 морета !!
Величко:
Аз също мисля, че Бат Адри е прав :good: Единствено за Левски не бих стискал палци от Бг отборите, щото съм чорбар, но за всички останали съм ЗА &bgflag
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия