Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Някой софиянец

<< < (2/2)

Жоро:
На вниманието на уважаемите пътници! ;)
Магазин "Хоби свят" се намира тук:

На дясно от магазина е "пазар Борово". Там е последната спирка "Борово" на тролей N°9 и спирка на тролей N°2 и автобус N°204 - всички идващи от центъра. Точно срещу магазина е спирката на тролей N°2 в обратна посока. Най-дясно на картинката е автогара "Овча купел". Там е едноименната спирка на автобус N°260 и трамваи номера 4, 5, 11 и 19.

Очаквам ви в събота и неделя от 11 до 17ч. да отговоря на вашите въпроси или просто да се запознаем. Ако не можете да минете тогава - позвънете на 0888 28 39 54 Жоро. Ще се изчакаме :buba:
Ако решите да минете след музея - слезте пеша до спирката на НДК на автобус 204 и след 15мин ще сте на спирка "Борово" :)

И линк към онлайн магазина http://hobbystrong.com/index.php?route=common/home

tiutiu:
Дойдох, видях, купИх една четириосна платформичка от малкия ЦУМ ;D, но ми направи впечатление, че продавачът постоянно ми обясняваше за изгодните им цени :stop:, а не за самите влакове :scratch_ones_head:. Скоро даже може и да я вмъкна в някоя снимка :). За съжаление не остана време да минем през Жоро да разгледаме и там :(, но следващото ходене до Софията, там ще е една от първите спирки. :good:

toniemi:

--- Цитат на: tiutiu link=topic=4621.msg96985#msg96985 date=1413983659 ---Дойдох, видях, купИх една четириосна платформичка от малкия ЦУМ ;D, но ми направи впечатление, че продавачът постоянно ми обясняваше за изгодните им цени :stop:, а не за самите влакове :scratch_ones_head:. Скоро даже може и да я вмъкна в някоя снимка :). За съжаление не остана време да минем през Жоро да разгледаме и там :(, но следващото ходене до Софията, там ще е една от първите спирки. :good:

--- Край на цитат ---
Да,то Тихомир е търговец,не е моделист че да си говорите за влакове!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия