Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
БДЖ Стил
vankata86:
Представям няколко снимки на започнат от мен проект по преработването на людмила 234 в бдж.Очаквам помощ от по вещите в това дайте мнение и съвети как бих могъл да го направя по добър.Под него е нашата 42ка.Днес я цифровизирах,утре слагам осветлението ще пусна и снимков материал дано ви хареса.
gzo:
Това дали един модел е добър или не личи най-вече по макро снимките. Ако в тях се виждат възможно по-малко кусури, значи ще се хареса на широкъя кръг хобисти и само тесните познавачи ще се мусят. Ако обаче в снимките лъсват кривите линии на боядисване, напластяване и пр. несиметрични набиваници на очи по-добре тези модели да си останат само за гледане от собственика им, който и без мнението на останалите си изпитва сантимент към тях.
:good:
daddy_g:
Тази 42-69 ми е много позната
vankata86:
Ми твойта била бе Слави. ;D
vankata86:
--- Цитат на: gzo link=topic=4641.msg97333#msg97333 date=1416737161 ---Това дали един модел е добър или не личи най-вече по макро снимките. Ако в тях се виждат възможно по-малко кусури, значи ще се хареса на широкъя кръг хобисти и само тесните познавачи ще се мусят. Ако обаче в снимките лъсват кривите линии на боядисване, напластяване и пр. несиметрични набиваници на очи по-добре тези модели да си останат само за гледане от собственика им, който и без мнението на останалите си изпитва сантимент към тях.
:good:
--- Край на цитат ---
Така е,но не можем всички да сме перфектни и да прафим перфектно нещата всеки е започнал от някъде и се усъвършенства с всеки проект и всяко едно нещо направено от него!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия