Ииий , кво стана днес - идея след проект , проект след идея!

От сутринта се опитвам да кача и аз моя проектза разнищтване , и още не съм успял!!!

Така накратко , идеята много е готина , особено ако имаш предвид конкретна гара (не ги познавам добре) !
Предлагам ти да "усвоиш" под макетното пространство (реката няма да е с мащабна дълбочина - и над нея ще минеш без проблем).
Какво имам предвид - на третия чертеж дето си успял да влезнеш в 125 см х 400 см , си премахнал двойният глух коловоз и си скъсил гарата,на която първия коловоз до гаровата сграда ми се вижда безмислен с тази дължина.
Предлагам ти да запазиш 400-те см и двойният коловоз както и малко по-дългата гара , като просто слезнеш отдолу с релсите идващи след северната английска стрелка (не си обяснил какво е - кръстовище или стрелка) , като съдейки по броя на релсите , преценявам ,че ще ги "пъхнеш" под основното трасе дори със запас , съграсно правилата.Отказваш се от стрелката (най-дясната по чертежа) щото трасето ще ти е от долу в тунел веднага след втори мост над Искъра .След преминаване от долу на северната права , излизаш от тунела , и през още един мост в завой на реката се качваш и сливащ с основното трасе чрез лява стрелка на мястото на кривата релса от първи коловоз непосредствено до гаровата постройка .
Уф , май не съм много ясен , ще се опитам да спретна чертеж на предложението ми...