Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на мите
mite:
ACME 52614 OBB bcmzmzmbzxzbpzkzkzkzkzkzkzkzkzmm ::)
Напредвам и с тази композиция. Това е стар вагон от 70те дето ОББ само пребоядисва. Версията на акме не е лоша. Подобна на един друг но не точно.
ACME 52515 OBB UPDGRADE made in chian praaninted in chinaa speezles in china typed in china baaaaaaaaaaah
Много се радвам че и европа вече е неграмотна стил китай че един етикет не могат да напишат преди да лепнат на продукта.
Освен това имам странно чувство че са копирали роко с техните модулни вагони от долу.. поне тези са малко по не гладки ама направо.. ооф.
mite:
https://www.youtube.com/watch?v=rpxeIfNn5YQ
еми композиции има, но както се вижда на бетонен под не е много атрактивно за снимки - то и за това не показвам на релси защото не е нищо. отделно че е невъзможно добро осветление в мазето.
захранвам линията всеки метър грубо казано. идеята е да имам няколко сета готови дето ползвам често, а не да слагам всичко на релси наведнъж. в момента имам добра идея какво искам да въртя редовно и то седи там. друготе е на витрините горе.
евентуално може би ще кача релсите над пода но все още отнемам терен. малко по малко.. да не забележи жената. имам кашон с unitrack на път така че ще мога да променя доста неща този месец. имайки се предвит че нямам място за жици, стрелките са ръчни което е малко досадно но ги местя само като изкарвам влак или паркирам. за сега става. а защо като а не роко или тем подобни? защото ми харесват и ги ползвах в N. защо не е и в HО. пък и вече съм инвестирал толкова в това че няма начин да преработя с друга марка
повечето завои са superelevated което е 730мм с малки части 867мм обаче си мисля да мина към плосък 790мм. като дойде пакета ще пробвам.
взех това кибри за да не се прашат локовете (вагоните не е проблем, една четка и са чисти) и имам още едно да правя. така че евентуално ще имам 6 покрите депа.
макет никога повече няма да правя. обещах си преди години и оставам на това мнение.. ей така. релси на пода или на плоскост ако някога имам време и желание. но първо трябва да завърша краденето на площ :)
mite:
TRIX 26600 OBB 1012
както 26601 няколко страници назад. този е с друг номер. От трите трих направи 2, и после версията на хектор за която се чудих ама наистина нямах влечение.
и като сме на тема един лок различни версии... армията от 1014 расте! липсват ми още няколко номера и този на CAT ама нмаистина не обичам акронима cat така че се мудря...
mite:
Малка интермисия.. JC 1116 продължава да се разпада. Буквално. "Днес", покривалото на талигата и контактните жици. Забелязах че има проблем с работата и се оказа че жиците са се скъсали от самото движение на талигата.... евтиния до шия!
И после пластмасата и тя клъцна. Няма страшно, аз съм експерт в тия неща. дугата е добре за сега.
част от проблема е от къде минават жиците. промених и това набързо. може да видиде сплатката ми на карданите..
и готово. за сега.
mite:
ROCO 63583 OBB 1044 EURO
Как да не го взема този убавец.. пуснат 2002/2003 по случай влизането на австрия в еврозоната през 1999. Не съм сигурен прототипа кога е направен но бих казал 2001 .
1044 са най тихите модели на роко дето съм докосвал. тихи колкото JC 1822.
на този съм му намислил едни вагони но да видим какво ще остане след празниците, и дали вагоните ще ги има още...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия