Увод за 2015честита 2015. имах желание да отворя годината с нещо друго но бях саборитан от продукти които не дойдоха на време. да се надяваме че ще са на пазара в 2015 поне. та докато чакаме, стените ги трупаме
Плановете ми за 2015 са вече направени и повечето нови локомотиви са поръчани или резервирани вече. през 2015 ще наблегна силно на вагонитe, изложителните методи (пробвам най ефективни и стилни начини за показ у дома) работа по "макета" (не е макет, а релси върху бетона 5x2m), аксесоари като куплинги, осветление и пр. тоест неща за мен си.
Относно какви машини съм замислил за тази година, само мога да кажа че повечето са от 1985 до 1995, относно еврото. Отсносно американските, продължавам да попълвам колекцията на амтрак. АЕМ7, F40PH и пр модели на администрацията. Тя няма много така че не е нужно да ги пазя като изненади. Всеки може да види какво иде.
Годината се оформя добра поради колапса на горивата което ми предоставя много екстра стотинки които няма да ги дам на петролната мафия.
Много от нещата които съм замислил са с доставка q4/2015 - q3/2015 така че има огромен шанс те да не се реализират като по план.
ExactRail Pullman Standard 4427 Covered Hopper TLDX EP-80179-1 (Dreyfus Corp) От много време ги гледам тези но ER прави само на американски железници и е странно да има BNSF с речем лок на DB. Та се рових и намерих няколко вагона които пасват и за европа. Тези са пъвия тип.
Който не знае, преди да се оплаче и да каже амам ама те не са бългaски амама реализъм амама ето, да ви запозная с това. Компанията работи у нас! От години. Да, нямат тези вагони у нас но все пак това е хоби и аз не претендирам да съм за 100% прототип..
Sofia
Louis Dreyfus Commodities Bulgaria EOOD
28 Bacho Kiro Street
1000 Sofia
Bulgaria
Перфектна изработка. 100% зглобено на ръка. Детайлите са феноменални, боята отлична. Надписите перфектни. Вагоните имат фабрични тежести на дъното им което е много добро нещо. Тегличите са фабрични kadee както нa повечето им вагони.
Единствено бих искал по масивни талиги - малко са меки. но не са проблем. просто ги сравнявам с ЛС моделс.
определено препоръчвам тази марка за любителите на товарни вагони
всяка поръчка идва с 10х10cm стикер на фирмата, който пропуснах да снимам; ще го сложа с другите вагони.