Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на мите

<< < (9/24) > >>

mite:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=4652.msg98505#msg98505 date=1423080990 ---дали ще доживеем БДЖ вагон от тях..

--- Край на цитат ---

не. това никога няма да се случи

по реалистично е да се очаква нещо от аcme. най главния проблем с бдж е че нямаме локомотиви което прави вагоните безсмислени от гледна точка на хобистите. ако излезе 42/44 серия очаквай вълна от вагони след нея. 46 не е емблематична достатъчно за да породи масов интерес. даже и на мен не ми пука за 46.... без 44, няма бдж. то е лицете на компанията за последните 40 години.

LS са доста.. странни.  например от 4 години "работят" върху BB36000 но сега когато всички излизат с вектрон, техния стигна от чертеж в 2014 до пазарен модел насрочен за 2015.

gzo:

--- Цитат на: mite link=topic=4652.msg98508#msg98508 date=1423084110 ---.... не ми пука за 46.... без 44, няма бдж. то е лицете на компанията за последните 40 години.

--- Край на цитат ---

Най-сетне напълно споделено мнение. Такова изразих още преди време, когато се правеше анкета "какъв ли да бъде следващият БДЖ лок".
 :good:

Апропо, гледайки интериора на нашия спален да те питам дали си сигурен за наклонената стълба и еденичното кресло ? Къде го гледаш ?

daddy_g:
44 серия освен ние да я правиме...иначе не виждам скоро западна фирма да го пусне

gzo:
Koи ние, като няма такива хора ?
Аз лично не вярвам, че у нас има потенциал за серийно производство, съревноваващо се по цени и качество с утвърдена фирма за модели. Ако 2-те неща ги има то със сигурност 3-тото ще се губи и сметката пак няма да излезе  ;D
Според мен сили и надежди трябва да се обърнат в посока на лобиране за изпълнение на проекта от малка чуждестранна фирма, бореща се за позиции и ниши на пазара. Тази формула видяхме, че е действа на практика.

daddy_g:

--- Цитат на: gzo link=topic=4652.msg98512#msg98512 date=1423126497 ---Koи ние, като няма такива хора ?
Аз лично не вярвам, че у нас има потенциал за серийно производство, съревноваващо се по цени и качество с утвърдена фирма за модели. Ако 2-те неща ги има то със сигурност 3-тото ще се губи и сметката пак няма да излезе  ;D
Според мен сили и надежди трябва да се обърнат в посока на лобиране за изпълнение на проекта от малка чуждестранна фирма, бореща се за позиции и ниши на пазара. Тази формула видяхме, че е действа на практика.

--- Край на цитат ---
Под ние имам предвид аз и Стефанов.
А ако имаш предвид серия 44 по същата схема като с 46...съмнявам се че и това ще стане

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия