Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на мите
mite:
ACME 50813 Experimental X LTd Ed (оказа се че и това съм го снимал и ше вмъкна в тази сесия)
Типично АCME. Изглезда добре от далече ама от близо е като вмириcано яйце като го пукнеш.
Липса на лампи (те са част от тялото и са солидна пластмаса!), интериора е ОК докато не погледнеш голия покрив.
Боята и цветовете са прекрасни обаче. Правят едно за сметка на друго... де това да се показваше в цените им обаче, нямаше да се оплаквам.
mite:
LS MODELS 47044 (set)
продават се в сет. не знам дали имат отделни модел номера.
cпоред мен тази марка е единствената която си струва в момента. изработката и детайлите са ненадминати!
това общо взето важи за всичките им продукти, че да нe повтарям във всеки пост:
- праговете между вагоните може или нагоре, или свалени
- буферите са на пружина
- диафрагмата/изолацията също е на пружина.
- интериора е пълен. седалките може да ги местиш междy легла и облегалги по отделно всяка.
- стълбите за 2ри етаж легла също може да се премахнат. едната съм я направил 100% купе, а не кушет.
- талигите са солидни, осите като на лазер
- теглича не са удря в буфера стил ROCO (!@) на остри завои
- повечето им дръжки са метал, даже и линковете по дъното. трудно се вижда на снимките обаче
въртя ги на 790мм радий но на 610 са ок. по ниско не бих ходил, въпреки че "може" и на 350/320 ама това си е престъпление.
тези са пригодени са осветление стил батерия >> http://www.train-tech.com/index.php/lighting/interior-coach-lighting . ако има желание за ток от релсите, ще трябват контатки на талигите някак си
mite:
LS Models Bpmz 291.2 46260
Конкретно за този модел
- Контакти на талигите, жици до покрива, пригодена за ESU осветление
- Доста детайни части дето не са за този вагон. Няма начин да монтираш освен ако не правиш дупки ръчно. Изглеждат като частите от епоха 4 вагоните им. Супер, имам резерва за тези тогава
- Метални светлинни дифузери по целия централен покрив!
- Напълно моделиран покрив, рафтове за багаж
- Седалките са зглобени от 3 отделни части... всяка.
mite:
ACME EA3000 amintiri feroviare 10052
Има малко вода по решетките щото си мих ръцете да няма отпечатаци и гледам пак съм оставил такива. друг път с ръкавици. това не са дефекти на модела!
не знам дали има нужда да описвам.. модела го имат доста хора. но ще кажа че изглежда внушително, снимки трудно показват това
Ivo Nedkov:
Поздравления за добрата колекция. :good: Да си я караш със здраве!!! :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия