Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на мите

<< < (14/24) > >>

mite:
ACME (AF) 35003 - BULMARKET

&bgflag bg&flag &bgflag bg&flag

Типично ACME. Много тънки пластмасови детайли (например накладките) и много чупливо. Внимание се изисква да няма плачка.

Вагоните не са с тежести (жалко) но имат двойно дъно симулиращо дърворед. ККК е с много силна пружина и имайки предвит лекотата на вагона, може да има проблеми на тесни завои.

mite:
ROCO 44645 OBB EUROFIMA

Така е.. който не купи достатъчно LS от тези купува гадоста ROCO........ за жалост. Доста съм разочарован от това. Тъжното е че ми трябват още от идните им модели за да запълна EUROFIMA композицията.

mite:
LS MODELS 46038 - DB NACHTLUG

Защото това дойде заедно с рокото, деня не беше пълен провал. За съжаление месеца е провал зашото митниците се чешат с един мой пакет така че..... ще видим дали ша требва подаръци да давам...

Тези са интересни вагони и дълго ги гледам, и най накрая реших да взема та да видя що за чудо са. И сега искам още! С този LS имат нов вид опътване, с огромни цветни снимки и копие на английски и език на който не обърнах внимание - май немски.

За пръв път ти дават и ключ за да разделиш вагона на две...

Детайлите са феноменални. На ниво на спалните им на ОББ.   Имайки предвид че DB ми стигна до 14 вагона, се чудя дали да не започна да правя втора композиция сега... една спална, една нормална. 

Ivo Nedkov:
Поздравления за новите попълнения в колекцията. :yes:
Предвиждаш ли в скоро време да правиш макет
на който да караш всички тези хубави локомотиви и вагони?  :)

mite:
мерси

Аз си ги дъня яко. След снимките отиват на трасето. Малко по малко добавям коловози за да не местя композиции постоянно. Ползвам KATO UNITRACK върху бетона, за това и не ги снимам там.  Макет с декорации и прочии никога повече няма да правя; минах през това в N. Хубаво като идея но като почнеш, край няма и никога не е както го искаш. N макета ми си стои на модулите опънат на стената от години след последно разглобяване

не е много привлекателно за снимки

паяци и кво ли още не. този има доста оборот вече.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия