ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Здравейте от Old Boris
Old Boris:
Получих мило лично писмо от Pach, за което му благодаря, но реших отговорът да публикувам във форума, защото бих се радвал на съвети и коментари.
Pach здравей!
Благодаря за писмото! На шега казах, че съм от средата в отговор на "от кой край съм". От София съм. Доста над средната възраст съм,но имам младежка страст към влакчетата, разпалена отново в последните години. Поради това си ремонтирах изоснови тавана за да стане една "hobby room" и си инсталирах стария макет с мерак да го модернизирам. Съвети с удоволствие приемам. Във форума има толкова много експерти, на които се надявам. Сега овладявам как да качвам снимки във форума за да имаме база за разговори, но нещо става бавно ограмотяването ми в тази насока. Програмата за планиране/проектиране на релсовия път вече овладях (основно ниво) и си правя разни схеми, но още трябва да се уча :) Гледам ведро напред за повече дискусии
pach:
Добро утро!
За публикуването на фотографии във форума можеш бързо и лесно да се научиш от съответната тема:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3966.msg81522.html#msg81522
;D
За подходяща галерия където да качваш свойте снимки преди да ги публикуваш тук препоръчвам
http://picbg.net/login.php
където аз лично ползвам от 2008 г. и не си спомням случай с проблем или липса на достъп до сайта.
:hi:
Old Boris:
Благодаря Pach. Ще отида за да се науча. малко съм бавен, но ще се оправя.
Old Boris:
Опит да кача снимки :pardon:
моят макет сега (план направен с програмата)
Снимка изглед
надявам се опитът да е сполучлив :yahoo:
София 70:
Здравей Олд Борис!
Добре дошъл !
Виждам , че имаш хубаво и спретнато макетче , което може би ще разшириш в това таванско помещение .
Дано окото ти да не е лакомо , като моето , защото на мен помещението с тези приблизителни размери , като твоето ми се вижда малко .
Аз съвети не бих могъл да ти дам , защото не правя нищо по правилата , но с удоволствие бих обсъждал с теб неща , свързани с макета ти .
Иначе гуруто е ПАЧ :nyam:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия