От няколко часа търся магазин в София, който да продава медна ламарина около 0.3 мм. Намерих няколко, които продават цели метри, а на мен ми трябва не повече от формат А4, даже по-малко. Идеята е да си направя токоснемащи лентички за талигите с цел осветление на вагоните. Някой да има някаква идея?

На улица Цар Симеон 100 - Магазин София-Електроник - там има медни плочи , не знам каква дебелина са обаче . За мен е ценен магазин , защото от там съм купувал неща , които не мога да намеря другаде - останали от едно време , нови , залежали и т.н. От там съм взел проводника за ККМ -то на макета , обтежните пружини , соленоидите за бариерите и разни други . Разходи се - мисля , че ще намериш това , което търсиш . Ако там няма - по-нагоре към Мария - Луиза , след Вашингтон има магазин за електроманериали - виж и там , малко по-нагоре - в един безистен има магазин , подобен на този , който съм описал по-горе . И тъй като си в района , разходи се и след Мария -Луиза , на ъгъла на Симеон и Сердика пак има подобен магазин.
ЕДИТ - видях , че не си в Бг , но все пак - инфо за някой друг , който се интересува .