Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Фото ецване
dent:
Здравейте,
Не съм обвързан по никакъв начин с хобито ви, но мога да изкажа възхищението си от моделите които правите.
Естесвено не съм разглеждал всичко във форума, но определено имам какво да се види.
Регистрирах се във форума ви, защото бе единственото място, където открих някаква информация за прецизно фотоецване в България.
Ще съм много благодарен, ако споделите контакти на хора и фирми, които могат ми свършат работа.
Задачата ми е да направя едни детайли, като за целта ми трябват двустранно ецвани (месинг или неръждавейка) листи (0,2 до 0,4мм).
Точноста трябва да е голяма, като знам че това зависи от дебелината на материала, но да речем че на 0,3мм дебелина искам да постигна 0,1мм линия (едностранно),
като едновременно с това се ецват и проходни контури.
Надявам се да съм бил изчерпателен с въпроса си.
Благодаря ви предварително!
Vlado:
Добре дошъл!
Фирмата, за която аз се сещам е тази: http://www.astra-t.com/bg/
Успех с начинанията!
dent:
Благодаря ти Vlado,
Ще се свържа с горепосочената фирма. Ще ми се да пусна на повече от едно място запитване, за да проверя къде ще ми свършат най-качествено работа.
Затова ако има още фирми или хора, които се занимават с подобна дейност, ще съм благодарен да споделите контакти.
mgirginov:
тези са най-добрите в България
dent:
Благодаря за мнението! Очевидно, тези хора са професионалисти. Все пак, ако може да дадете и контакти на други ще е полезно за мен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия