Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Разширяване и модернизиране на макета

<< < (4/11) > >>

Old Boris:
Не е купен. Правя си го от серия снимки от Западния дял на Рила планина. Все още го нагаждам. Снимката тук е комбинация от панорамата и стената на макета.

МАШИНИСТ:
Много свеж фототапет ще стане.Като го сътвориш , можеш да дадеш цена на файла да си го разпечатам.

Old Boris:
Да попитам знаещите! :hi: По невнимание изгорих две стрелки с релета, които безотказно служеха 40 години на старата част на модела. Тъй като тези места са баластирани и затревени, търся начин с най- малки нарушения да сменя стрелките без да разбутвам трасетата, защото стрелките са гърловината на старата главна гара.  Най-близки са кривите стрелки за ТТ на Tillig Innenbogenweichen. Има Flexsteg-Bogenweiche, ( Bausatz) Art.Nr:83426, за които се казва, че могат да се напасват според индивидуалното желание или наличното място. Посочени са даже как да се монтират (Montagetipps). Някой имал ли е опит с напасване на тези стрелки? :hi:

София 70:
Искаш да смениш две стари-П-образни с две нови , Т-образни- така ли?

Old Boris:
Още мисля по въпроса. Ако разтурям стрелките и релсите около тях, не е ли по добре да сложа Т-профил. Колеги ме критикуват, че съм оставил тези стари П-образни стрелки след като съм сменил релсите с Т-профил. Но стари спомени :). Т-профил стрелки трябва да си поръчам заедно с машинките. Иначе, коловозите са наред и влакове своободно минават през гарата. Ще видя какво ще реша. :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия