Приятелю нищо не си разбрал щом така реагираш, но виждам, че вече (цензурирано).
Никъде не съм казал, че са нарушени правилата на форума или админите да почистят.
Подразних единствено себе си, че ти се хванах на въдицата с темата за помощта ,
та и си загубих времето да ти правя проекти които, ту бяха с П-профил, ту бяха с Т-профили!
Отгоре на всичко, като ти писах, че прекратявам проектите, докато решиш в крайна сметка какво ще правиш,
се оказа, че нарочно съм те обидил и застрашил твоя проект. Ами за това счетох за нужно да ти отговоря.
Не ти ли прави впечатление, че всички които се опитаха да ти помогнат някак, а аз чета темата - но ти май не,
та ще трбва да видиш отначало колко хора ти написаха нещо тук, та тези същите вече не ти
отговарят - те просто спряха да си губят времето и да четат това. И аз смятам да се присъединя вече към тях.
Това се опитах да покажа и ...който разбрал, значи е разбрал.
А който не - да продължава да **се или се** в същия дух!
ПП. Нещо не разбрах обаче - кога си бил у дома, за да видиш моделите ми, проектите ми
събраното като документи, материали, колекции, витрини, модули и т.н. или изработеното от мен,
за да се произнасяш така еднозначно. От тук до една компания на един нещастен самотник
в моделизма ни, те дели една крачка - наистина не ти го пожелавам.
Запознайте се все пак - заедно ще е по-леко и на двама ви!
Останолото е загуба на време ...а бих казал и пространство на "грешната земя"!

ПП2. Виждам, че си променяш мнението като времето навън...при това с любимите безпочвени обвинения и
термини заимствани от ....хааахахаха .... значи се познавате вече - честито и да сте живи и здрави двамцата.
Една думичка липсва само...но ще стигнете и до нея.
ПРиятна вечер!