Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Леко козметично модернизиране на роко бр 140

(1/2) > >>

vankata86:
Здравейте,представям ви бр 140 на роко.Добавеното от мен е направата на бели колела,бели буфери,бели стълбички на талигите.Инак като са в черно не се отличават много.Мисля,че се получи много добре ,не е претрупано а и стои по детайлно.Ето няколко снимки за да добиете представа.

ogiegp:
Поздравления.Всичко е чудесно,но ме изгаря любопитството буферите как си ги направил така добре.Сериозно ме впечатлиха  :hi: :hi: :hi:

vankata86:
Zdraweite poradi tehnicheski prichini ne moga da pisha na kirilica za koeto se izvinqvam.Buferite sum gi pravil s bql marker na vodna osnova dosta dobre stawat neshtata ima i predimstvo dokato ne izsuhne mojesh da gi prepravqsh dokato ti haresa.

Ivo Nedkov:
На моя локомотив смених осветлението му.
Махнах крушките, скъсих световодите и поставих бели и червени диоди.
Сега е по-добре спрямо оригиналното изпълнение:

За съжаление, не съм запазил снимките от модификацията,
и не да мога да покажа как точно съм го направил...

vankata86:
Отлична работа колега,нямам време да го правя и моя,инак имам бр 151 преправен от мен с диодни бели и червени светлини отново бели колелета и сменени пантографи с ромбоидни просто стана ненормален.Ще пусна утре снимки да видиш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия