Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Умира ли хобито?
jopeto:
Ник и аз съм вече на 34 години, а се водя един от младите етосиясти. Давам си сметка, че просто хората около 18 години, които се занимават се броят на пръстите на едната ръка в България. Иначе възрастовата тенденция за хобито е световна.
Filip Andonov:
Jopeto, нормално е хора на 18 години да не си играят с влакове, а с други работи. Вярвам, че при повечето от нас, влакчетата са били интересни, когато сме били малки, и след това отново, но вече в по улегнала възраст.
Old Boris:
Абе " чичковци на средна възраст 40+ или 50+", я се стегнете и не се здавайте. Какво да кажем ние с многото +++++ пред вашите средни възрасти? Както се казва " за всеки влак си има пътници", така и за нашето хоби има и ще има ентусиасти! Възрастта не е определящото, а възможността да отделиш време и средства за хобито си. Следя и едни сайтове от другата страна на екватора, в които пишат и много англофони откъм нашата страна. Баби на по 75 години получават сериозни подаръци - макети с разнообразни влакове, и се хвалят как ги карат, модернизират и обучават внуци. така че не се поддавайте на униние, а с "пълна пара" напред! и аз с вас въпреки +++-те. :) :dance1:
Adrian:
Важното е да има живи съученици !! :haha:
mite:
трудно е да се каже. мисля че се променя. от моделизъм към колекциониране. много хора купуват влакове но не се мотат с макети (аз например). това пасва много добре с мобилния живот на хората.
преди години макетирах. трябваше да се местя и можете да си представите какво се получи. от тогава, никакви маси и про. kato unitrak върху бетона до умиране :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия