Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Какви други хобита имате ? :)
EMPEROR:
Пак аз се очертава да съм инициаторът ;)
Аз лично, освен с железниците, се занимавам с музика (правя се че свиря на китара, барабани и бас ;D ) и освен това съм доста запален покрай спортни коли и силов тунинг :D Отделно от работата си като програмист се занимавам и със страничен проект, отново свързан с гейм. дев. средите :)
Не се съчетават много нещата ... особено от към свободно време, но пък предпочитам времето ми да е уплътнено до дупка. По този начин се чувствам пълноценен.
Споределете и Вие с какво запълвате свободното си време ;D
Voodoo:
А аз се занимавам с Компютърни мрежи поддържам малък сървър (VoodooNet.biz) имам си домашни любимци - аквариумни рибки . За Автомобили обичам марката Ситроен / колкото и странно да звучи - в частност Citroen C5 / ....
spas_tf:
Е щом сме почнали поне да продължим с представянето. ;D
Освен с влакове ,много обичам да се занимавам с компютри и по глвно забавната част - музика (без нея не мога),игри , филми и още кво ли не.Когато имам повече време гледам да путувам и да съм заедно с приятелите си без които също не мога. Обичам да снимам, но ей така за удоволствие. Също обичам да чета книги ,но това става рядко ,много рядко - освен ако не се налага за работата ми. Слава Богу работата и хобито ми се доплват на 90 % и честно да си призная това ме кара да се чуствам доста комфортно. Друго по-ново хоби ми е фитнеса ;D
Ами това са за сега хобитата. ;D
EMPEROR:
Кога ли и аз ще почна пак да ходя на фитнес ... че с тия компютри и на работа и в къщи направо съм се желирал ... с концентрирани области в ремаркето и речният камък ;D
TheJackal:
Здравейте!
Да драсна и аз някой друг ред. Освен с влаковете и музиката другата ми краста е интернета и по-точно Р2Р DC++ и HUB. Та като седях и се замислих за следното: е ли е възможно освен сайта да си спретнем и един ХЪБ, в който ще има по-голяма възможност да си лафиме всички заедно, да иобменяме фаилове - каквито и да са те. Ако намеря съратници които да подкрепят идеята нека да направим една дискусия. Аз се наемам да изработя ХЪБА и всичките му завранкълки по настройките. За DC++ съм тестер на АpexDC++ и един от тези които му пишът звуковата част от софтуера. Нека някой от админите да ми пише. Идеята ми е да затворим цикала, и след като се регистрира в публичното пространстжо мойем и да имаме участие и от други занимаващи се с нашето хоби маняци - информация , обмен и какво ли не. Префикс пред всеки ник за любимия мащаб HO / TT / N. За сега това от мен. Здраве и късмет на всички приятели!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия