Са, земеделката е тъщата. Тя се грижи за всичко. Ние само помагаме с каквото можем. Като трябва да се бачка - се бачка. Когато трябва да помагаме да изядем яденето - първи сме, особено аз. Пожела също така да и оставим щерката за лятото, но директно и заявихме, че няма да я огрее, даже и на сън.
Сега ще се органзираме през лятото, за да може да ремонтираме целия горен етаж - дограми, двоен окачен таван (няма смисъл да се ремонтира съществуващия), да се укрепи пода (да не вземе някой ден макетът да тръгне през вратата и надолу по стълбите), сменям кабелите за тоците на целия етаж, даже ще монтирам на долния и ново главно ел. табло, че сегашното е с едни стари шалтери, гадните жични бушони ... така и така в къщата влиза 3-фазен ток, ще подменя цялата инсталация, и ще ковна един заземител за всеки случай.
Аз даже и с проекта за макета съм готов, но ще разчитам на Митака (br185) да помага с магазините в Търново за материалите.
Мунчо, викаш да си разменяме картофи, да видим на кого са по-сладки ли? Става, навит съм. Пък може да ги изядем някой ден на барбекю, да ги опечем в жарава .... хайде стига, че лиги ми потекоха.