Аз броя пари. И редовно /през 2-3 минути/ си проверявам Айбаните /банковите сметки/. След работа преброявам, селектирам, класифицирам, надиплям и складирам в буркани всички купюри, които с честен труд /ползвайки тънки измами и дебели корупционни схеми/ съм придобил през деня. После спокоен и удовлетворен заспивам. След това жена ми ме събужда, набива ме и ми взима всичко.И, те така ...
Риболова в местност като тази от снимката и аз го предпочитам ,но го практикувам като Пламен
Цитат на: pach link=topic=47.msg61956#msg61956 date=1308551381Ти видя ли за каква "совалка" става въпрос?Или тази марка не ти е дори позната?!Риболова е страшно разтоварващ, много обичам да ходя с приятели...за да им студя ракията,докато пека ...свински пържоли на барбекюто им!!! Сега компютърът ми е малко повреден и не могат да се гледат клипове.Помислих че става въпрос за истинска совалка.
Ти видя ли за каква "совалка" става въпрос?Или тази марка не ти е дори позната?!Риболова е страшно разтоварващ, много обичам да ходя с приятели...за да им студя ракията,докато пека ...свински пържоли на барбекюто им!!!