Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Максимален надлъжен наклон на железопътното трасе в макет
pach:
Wiktrack-BG всъщност е Wintrack V8.0 на която съм направил менютата
и целият интерфейс да работят на български език.
Щом искаш алтернативи - ето в тази тема има поне още три програми
по въпроса. Winrail, Anyrail и Wintrack. Там е описано каk да ги свалиш и инсталираш.
Ако държиш все още на Wintrack-BG, ми се обади на ЛС.
LG_:
Здравей pach и сърдечно благодаря за отделеното време и внимание да опишеш тематиката по отношение на надлъжния наклон!
След като на няколко пъти променях и оптимирах схемата на плана и размерите на макета все пак в надлъжните профили се наложиха и участъци с макс. наклон от 4 %, така при най-изпилени размери на макет от 240 на 170 см за размер Н0 "наместих" два самостоятелни кръга и 1 връзка. Ако мащабът беше ТТ то при сегашната сехма и размери нямаше да е никакъв проблем да ползвам макс. 3%
Old Boris:
Благодаря Pach за разясненията. Ще погледна програмите, които си посочил и ще ти се обадя на ЛС. Успехи в моделирането :drinks:
pach:
Борисе LG_ (моя грешка - объркал съм постовете ви)...
....една подсказка - където имаш наклон от 4%, може всъщност да се направи и с 3% такъв,
като се "превземе" абсолютно същата височина. При това ще имаш много по-добра визия и разбира се
облекчен режим за експлоатация на подвижния състав. Това е един често употребяван трик в макетостроенето
който някои често забравят. За илюстрация ще дам един пример (разбира се отново в мащаб ТТ).
Приемам в примера, че трябва да "размина" два коловоза във височина между І-ви и ІІ-ри етаж от 75 мм.
Това е предостатъчно да има място както за плоскостта която е носеща за ІІ-ри етаж, така и за електроконтактната мрежа под него.
Разминаването на двата коловоза във височина ще осъществя чрез мост, по който горния коловоз ще мине над долния
за да бъде по-лесна и прегледна визуализацията в примера.
Разполагам с ограничено място и това налага да вдигна изкачването на коловоза за ІІ-ри етаж с въпросните 4%.
1. Реализиран план за височина 75 мм и изкачване след равдобедреното разклонение с 4%.
При правилото "4/100" за да имам височина от 75 мм, трябва да имам на разположение поне 2000мм дължина на коловоз.
Тоест на всеки метър трябва да се вдига височината на 4 см (4/100). Грубо сметнато 2 х 40 = 80 мм, но тъй като аз "гоня"
само 75 мм от тези 80, дължинат на коловоза ще ми е под въпросните 2 м. Действителна дължина на изкачващият се коловоз е ~1947 мм в примера. ;)
2. 3D-визуализация на реализиран такъв план. При 4/100 наклон и тази дължина на коловоза
изкачването започва непосредствено след разклонението и свършва пред самият мост (преходни участъци няма).
Самият мост е точно нависочина 75 мм.
Въпреки че е на ръба на правилото "4/100", на мен не ми харесва този наклон и решавам да ползвам въпросния трик.
Как да изкача въпросния коловоз на 75 мм над другия, при същата дължина (1947мм) без да стигам до крайните 4%?!?
Решението е много просто. Казано е че трябва да имам светъл отвор м/у два коловоза 75мм, но защо трябва да тръгвам
в изкачавенето от нулата!? :spiteful:
Ето какво правя всъщност.
3.Повдигам подходния коловоз преди разклонениято на 15 мм.
Тоест приемам че кота "0" на макета ми (тоест І-ви етаж) се намира всъщност на 15 мм над носещата плоскост.
Това е едно много добро и стандартно решение във всеки макет на практика. Така или иначе на макетите се слагат
баластрови призми (често и направо оформени железопътни насипи) и практически разстоянието от глава релса
до носещата плоскост варира в зависимост от решението на моделиста. Мнозина правейки реки и/или езера изрязват
носещата плоскост за да направят коритото на реката/езерото "вдълбано" в макета. Ако всичко е "повдигнато" с
минимална височина над носещата плоскост (или визуалната равнина) то изрязването вече няма да е необходимо.
В практиката често този трик се използва именно за реки и други ландшафни обекти, които трябва да са по-ниско,
спрямо основната визуална линия (лавнина). Това се постига по различни начини, но най-често чрез залепване на стиропорени
(по избор) листове в/у носещата плоскост, чрез които могат да се оформят различни насипи, долчинки, падини, реки, езера, улици, пътища и т.н. и т.н.
4.За да гарантирам светъл отвор от 75 мм, задължително "свалям" коловоза под моста на действителната нула (0 мм),
която вече е ясно, че е различна от кота "0". Може да го кажа по два начина:7
- кота "0" е на 15 мм над плоскостта на макета.
- І-ви етаж на макета е на 15 мм над носещата плоскост.
Надявам се да ти е станало съвсем ясно.
5.Сега правя същото с мостта - застопорявам го на "заветната" височина от 75 мм.
6.И нататък е лесно. "спускам" коловоза под кота "нула" на 0мм.
При разполагаемата дължина това са някакви масти от % и въобще не ме затруднява.
7.Следва изкачване на другия коловоз към височината на моста.
Както казах, този коловаз е 1947 мм и тъй като "тръгва" с аванс от 15 мм (съгласно горе описаното)
той практически има за изкачва вече не 75 мм, а само оставащите 60 мм от общата височинана моста.
75-15=60мм. Е логично, тогава да се намалят и възходящите %!!!
В примера те са определени на 3,18.
8. Готово. Визуално е почти еднакво с първоначалния план.
Тук в този трик се ползва и заблудата на човешкото око, което трудно забелязва
"спускането" на вътрешния коловоз, тъй като е пренебрижимите в "гурултията" наоколо само 15 мм. :haha:
9.Тоест окото ни се лъже, че кота "0" са едно цяло с дейстивтелните 0 мм на плокостта.
10. Така и изкачващият се коловоз визуално и най-вече практически е под онези 4%!!!
Ми това е в общи линии. Ако нещо не е ясно - питай.
Ако си разбрал, значи вече можеш да намалиш и ти, онези 4% за които спомена, че ти се налага да приложиш в макета си.
ПП.Разбира се "някъде там" трябва да предвидиш и изкачиш долния коловоз отново на +15мм над плоскостта.
Обикновенно се прави веднага след моста и след като се върен на +15 мм вече можеш отново да
"оперираш" с него където и както искаш на І-ви етаж. :on_the_quiet:
Old Boris:
Pach, благодаря за подробното описание на работата по наклоните и триковете. Имам "полувековен"+ опит със сметки за наклони и други инженерни щуротии, ще се опитам да приложа триковете ти при планиране. Ти си неизчерпаем източник на информация, която е полезна за всички във форума. Аз така разбирам форумите в хоби средите. Тъй като сега съм доста отдалечен от реалните ми тренове и макет, отделям свободно ти време за виртуални занимания. Като се прибера в София ще ми е интересно да контактуваме лично. Иначе на ЛС до тогава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия