Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
BDZ 57 P4 Български Пощи Вагон
rumensoft:
Здравейте,
някой разполага ли с повече снимков материал за вагоните, които са като сегашните Фургони 57ма серия Dlm, но преди са се водили P4:
Абсолютна всякаква информация ще ми е полезна :drinks:
П.С. Последните бройки изгоряха в депо Надежда
Vlado:
Това върши ли работа:
rumensoft:
Тези по горе са Dlm, а аз търся серия P4, ето я:
mitko0888:
Като гледах и това, което си написал в другия ти пост по повод на пощите, ми се струва че:
Според мен това е един и същи тип вагони, от които намирам снимки с означение P4 и Dlm. Според мен означението е различно заради различното предназначение на вагоните, но вагоните външно са едни и същи. Вътрешно може и да са имали разлика в разпределението и обзавеждането. По различен е вагонът тип Post.
rumensoft:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4714.msg99511#msg99511 date=1429937700 ---Като гледах и това, което си написал в другия ти пост по повод на пощите, ми се струва че:
Според мен това е един и същи тип вагони, от които намирам снимки с означение P4 и Dlm. Според мен означението е различно заради различното предназначение на вагоните, но вагоните външно са едни и същи. Вътрешно може и да са имали разлика в разпределението и обзавеждането. По различен е вагонът тип Post.
--- Край на цитат ---
Да, и аз така предполагам :) Но просто издирвам снимка от двете страни, за да видя какво е имало като допълнителни надписи :)
До колкото гледам и на моята снимка, имало е решетки на всички прозорци отвътре.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия