Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Нова диорама

<< < (2/7) > >>

Сaprycorn:
Лек напредък

Сaprycorn:
Още една крачка напред. Тази снимка стана хубава:

За сравнение още веднъж слагам снимката на Веро:

Сaprycorn:
Отново се обръщам за помощ- За довършване на диорамата са ми необходими още три сгради на Vollmer с каталожни номера 3811, 3813 и 3815. Резервирал съм ги при Липето, но все още не са произведени. Въпросът ми е дали някой от вас ги има несглобени, и ако не бърза да ги сглобява, дали не би ми ги дал назаем, докато излезнат за продажба в магазина на Липе? Тел за контакт 0889 939 663 или л.с. тук. Ето и как изглеждат трите сгради:

Сaprycorn:

Best Ripper:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=4717.msg99687#msg99687 date=1431593382 ---Още една крачка напред. Тази снимка стана хубава:
(Image removed from quote.)
За сравнение още веднъж слагам снимката на Веро:
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
Съжалявам, че пак ще се проявя като лошо гаднярче, но искам да запитам нящу: "Къде е в случая рИализЪма???" Аз поне не виждам нищо общо между двете неща, като изключим типа на гарата... Изхождам най-вече от написаното в заглавния пост...

--- Цитат ---Спомняте ли си тази картинка от VERO?
Когато я видях за пръв път в далечната 1979, се впечатлих толкова силно, че сега, 36 години по-късно реших да я пресъздам като отделна диорама.

--- Край на цитат ---
Поне на мен нещо не се връзва...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия