Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчка за Eaos-ите на Булмаркет
pach:
Аз съм доволен, че не са в ТТ...Но искрено ме изкушават да си поръчам поне един комплект. :scratch_ones_head:
Въпроса е кога точно ще може да се правят поръчки, щото не всеки има пари, готови на трупчета.
Казаното по-горе от Павката е ...твърде общо и неориентиращо. Разбирам, че една такава
организация не сте я искали, но до тук единственото ясно условие е, че ще стане когато научите цената.
Павка предлагам тогава да я обявиш тук и да обявиш една седмица
по-късно началото на набиране заявки от купувачи.
ПРимер.
Понеделник - се обявява цената, а в
петък или неделя, свободен ден за повечето хора - началото на заявките.
Без да се уточнява точен час.
Може би в неделя в 12,00 на обяд, или 16,33 следобед...както решите!
нещо което да "поизравни" старта на хобистите. И сигурно не е зле да се ограничи евентуално
заявката за не повече от два комплекта (6 вагона) за да няма спекулации и т.н.
А ако няма търсене (което ме съмнява) тогава да се отвори по-широко продажбата и т.н.
Но нека наистина бъдат обективните причини, а не субективните ...фактори.
Разбирам, че от страни е лесно да се дава акъл и въобще не завиждам на Павката :hi:
за тази задача (знаем Иво какви ядове бра с БДЖ-46), но това е положението тук и сега в България.
Да не забравяме страхотния жест от Д.Баев и да не опорочим нещата с нашите дребнави ...глупости, моля!!!
Едно е ясно ...някой ще си купят, други няма...като в живота...по обективни причини.
Щото ако някой научи точно кога ще се обяви цената и заяви (и плати евентуално),
всичките комплекти пръв, какво ще правят останалите "умни" зяпачи, търговчета и злобни женици???
Вече знам хора които седят пред компа денонощно и рефрешват темата през 5 мин,
да не изпуснат пускането на обявата за набирането на поръчките... :fool: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Ще си пазаруват от чуждите магазини, когато имат пари и могат да си поръчат.
А тук ще си чешем езиците (включително и аз :blush2:) защо нямаме родно производство
но има светлина в тунела от RailTune :hi: и какви кожодери са чуждите производители и магазини...
:hi: :hi: :hi:
spas_tf:
Здравейте!
Айде и аз да се намеся като създател на модела , защото вече не се трае това говорене и взаимно хапане по между Ви.
Първо да отбележа относно моделите - Заданието от ACME е точно и вярно от към размери, цветове и т.н детайли, както за този така и за предния модел с по-дебелите ребра , който пуснахме преди 2 години. Вагоните са реални - снимките в Липето са смачкани и изглежда по-къс и висок.
Колкото до тези на БУЛМАРКЕТ и на КАОЛИН - матриците залежаваха в Китай и тук ще цитирам Алесандро - "По евтино ще ми бъде да ги претопя отколкото да ги довърша и продам". В случая добре ,че беше г-н Баев да ги купи и да ги довършат с негови средства. Така , че сами преценете дали вагоните са ок, заслужават ли си и т.н. За квотите - има резон да се ограничи до някаква бройка на човек , но съгласете се - това не са подаръци, а стока така ,че трябва да се продаде и не може да се чака безкрайно. Същото беше с 46-ците навремето. Аз бях до Иво през цялото време и макар да не се меся от 2009 всичко що е от ACME и е БДЖ е минало през мен. Накрая се намериха сърдити хора 2 години след като вече нямаше модели, да мрънкат и да говорят глупости по наш адрес, че нямало за тях - мога само да се засмея или да се разплача не знам кое е по-правилно в случая, но това е причината когато създадохме RailTune да няма българска версия - вечното недоволство убива всичкото желание за създаване на нещо. BG модели ще има в бъдеще като лично аз го потвърждавам , но ще се произвеждат след показан прототип и заявени предварителни бройки. Става дума като цяло не само за вагоните. Който иска да ги има ще работи повечко и ще си ги позволи, за останалите нямам какво да кажа. Аз също работя денонощно и не съм умрял и въпреки това в момента не мога да купя от собствения си модел , но не съм изревал, че идва края на света! Моля да спрете с тези заяждания по между Ви! Не ви познавам лично , защото сте вече доста, но някак с нарастването на членовете на форума и е такива разправии стана от приятно - НЕ ПРИЯТНО място (това е мое мнение да не се обижда никой !!!!) Повече няма да приказвам за моделите - който иска и може да ги има - няма да съжалява. И да има коментари на това което пиша няма да им отговарям така , че не си хабете ценното време , а работете, за да няма после - "ама аз не можах да си купя еди кво си". Поздрави на всички с пожелания за успешен ден и приятна работна седмица!
pavel75:
Вече имаме нужната информация.
ЦЕНАТА Е 200 лв на сет. Куриерски разходи /ако се налага/ са за сметка на купувача.
Срокът за поръчки и плащания, който ни е определен е 10 октомври 2015 г
Моля прочетете първия пост да няма недоразумения!!!
Процедурата да се смята за открита!
pavel75:
Още нещо важно:
В основанието трябва да бъде записано: Х бр сета вагони, арт.номер 35003
pavel75:
остават 16 сета и 16 дни!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия