ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията

FREMO семинар - Русе 2015

<< < (3/4) > >>

ivo:
Още веднъж искрени благодарности на домакините от Булмаркет... благодаря Митко :)

Благодарности към Стоян :) обгрижвани през цялото време  :hi:

Благодаря на Емо и Дориан ;) и на всичките с които бяхме заедно :) невероятно прекарани 3 дена.

Vlado:
Исках да направя специално представяне на срещата посредством фотографираното от мен, но, уви, липсата на време не ми го позволяват. Затова споделям с вас всички правени от мен снимки просто като една галерия, която, надявам се, ще разгледате и оцените по достойнство.
Цялата среща макар и кратка, бе страхотна като изживяване. Това, за съжаление, надали ще може да се усети от снимките, но каквото-такова! Тъкмо ще е стимул за някои да дойдат лично на предстоящата другата година май месец международна среща в Русе. А сега мога само да пожелая... приятно гледане!

Модулна среща-семинар Русе 06-08.10.2015 г.

ivo:

--- Цитат на: Vlado link=topic=4737.msg101857#msg101857 date=1447328518 ---Исках да направя специално представяне на срещата посредством фотографираното от мен, но, уви, липсата на време не ми го позволяват. Затова споделям с вас всички правени от мен снимки просто като една галерия, която, надявам се, ще разгледате и оцените по достойнство.
Цялата среща макар и кратка, бе страхотна като изживяване. Това, за съжаление, надали ще може да се усети от снимките, но каквото-такова! Тъкмо ще е стимул за някои да дойдат лично на предстоящата другата година май месец международна среща в Русе. А сега мога само да пожелая... приятно гледане!

--- Край на цитат ---

Стефане ;) много ти отива ...

ivo:

--- Цитат на: Vlado link=topic=4737.msg101857#msg101857 date=1447328518 ---Исках да направя специално представяне на срещата посредством фотографираното от мен, но, уви, липсата на време не ми го позволяват. Затова споделям с вас всички правени от мен снимки просто като една галерия, която, надявам се, ще разгледате и оцените по достойнство.

--- Край на цитат ---

Влади :) много добре си се справил ... Отличник ;)

zazo:
Никъде не видях обща снимка на финала. ;D Срамота  :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия