Здравейте любители на моделизма,а и не само,въобще много уважавам и ценя хората с хоби...Казвам се Диян(Дидо) от Русе и съм на 47 години,от малък ме влекат фините нещица и си падам по тях-електроника,моделизъм,часовникарство,кактусарство...

До сега развивах другите си хобита,понеже не съм имал финансовата възможност да си позволя жп моделизма,което не е никак евтино хоби-не че другите са де ама...

помня като малък как висях с часове в магазин "Млад техник" и само ми течаха лигите по щандовете...израстнах без баща,в беден дом....От 12 годишен се запалих по електрониката,от 15 по кактусарството,от 22 по часовникарството,а сега на 47 реших да си начеша крастата и с жп моделизма

Та,така,лятото прелях малко пари от другите си хобита и си накупувах почти всичко необходимо за един приличен макет,че и в повече

Понеже съм ерген от 7 години(жената ме смени с Ферари,не щяла вече Москвич)

преоборудвах цялата си стая за макета,към края на Август го започнох,поставих рафтовете,виадукта,направих си и планина-първата ми в живота

Понеже е туткава работа,а и не само това са ми задълженията,напредвам бавничко,но съм си поставил за цел до Коледа да го завърша

За сега ще ви покажа само част от макета си-планината,за да има повод да се фукаме и за в бъдеще...

Ще се радвам да ме приемете като равноправен член на групата и приятел и желая на всички успехи в хобитата и в живота

Дидо