Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

21.11:2015

<< < (3/4) > >>

stoiko:
Ок! Аз ще посрещна без заповеден диск влак №8631, т.к. такъв атрибут вече не ми се полага понеже изневерих на старата железница с друга, която все още не ми е дала онзи заряд и адреналин който получавах от НК "БДЖ" преди да бъде съсечена на инфраструктура и превозвач! Това означава, че вратите на залата ще бъдат отворени в R=9:00! Поради липса на интерес за кръчма в тъмната част на деня  срещата ще приключи в следобеда, а и да не забравяме, че БЕРОЕ е домакин на Литекс от 16:30!  :drinks:

Величко:
Ехоооооо, снимки, отзиви, покупко-продажби?  :on_the_quiet:

TheJackal:
Благодаря на двамата виновници за тази среща Миро и Стойко:

Подготовка на трасетата в мащаби ТТ 1:120 и Н0 1:87. Началото на срещата:

Разрухата в депото на Стара Загора ме потресе от всякъде..............
Парния багер:

Локомотивите:

Фенове и бъдещи хобисти:

Нещо за цвят в по - големите мащаби:

Нещо на "TRIX" - BR 64 DB и BR 50 DB - двата модела са със звук:

ivo:
:) браво момчета ... супер сте си прекарали.

liro4605:
        Само да уточня нещо  :victory:
      Миро е винаги повече от виновен за всичко :good:
    Двамата виновници за срещата са,както бях писал Людмил от София и Митко от Варна,двамата със Стойко просто направихме малко оборот на мобилните оператори и нищо повече.
      Заричам се повече срещи от този род никога да не са за един ден.Имам чувството,че почти не се видях с никой и времето просто излетя.
         Докато общувах с някой или нещо се правеше гледах как споменатите по-горе двама с един нов познайник на мен,Слави(ARTU) споделяха некакви идеи и всеки гледаше доволно.
        Имаше и доволни детски лица,което винаги ме радва :) леко притеснени ,но доволни.
       Направихме на релси(влакче в кръгче)два реални влака, който дори пътувайки към СЗ срещнах

и до там бях със снимките.Просто нямаше време за щрак дори,но имаше време за наслада,за приказки разказвани от някой от нас,като тази за историята на парният багер(кой го карал как е служел,кога е работел.........)За мен лично такива истории отиват в историята и ги слушам винаги с наслада,а някой от присъстващите знаеха много.
    По късно преди да замине последния влак за Пловдив с притежателя на парните машини в една стая в депото пропита с дух,на която и стените могат да заговорят поговорихме и за друго хоби.Изобщо страхотен ден от зори до късен здрач.

Тръгнах си много зареден,че и с един подарък-емблематична гара  :hi:

bg&flag

рр  Ей за това са се борили дедите ми,за много усмихнати лица.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия