Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Основа за макет от пауловния

<< < (3/6) > >>

widowmaker:
Линкът не работи и няма как да работи при такова изписване...

Ники Ботев:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=4787.msg102465#msg102465 date=1450810770 ---Линкът не работи и няма как да работи при такова изписване...

--- Край на цитат ---
Извинявам се за линка .

pavel75:

--- Цитат на: Ники Ботев link=topic=4787.msg102474#msg102474 date=1450859503 --- Извинявам се за линка .

--- Край на цитат ---

Десен бутон на мишката върху снимката, Properties и оттам взимаш линка, който да сложиш тук.

Old Boris:
Поздравления за успеха с намиране на пауловния. Доста време изразходи за да го постигнеш.  Интересен материал и ако не е тайна от къде го набави и достъпен ли е за "простосмъртни"? Очаквам снимките :hi:

Ники Ботев:
Здравейте приятели , за всички които се интересуват от пауловния . Продава се само в Bauhause слепени плоскости с различни размери аз си купих 220см. / 60см. нарязаха ми я на летви по 6см. това ми струваше 54 лв. и стотинки + 50 ст. на срез . Купих и една по - малка плоскост за около 27лв. и това беше достатъчно за макет 220 см. / 150 см.А, щях да забравя дебелината на всички плоскости е 18 мм.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия