Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Нов проект на прословутата шкода 42 и 43/44 серии в ХО

(1/8) > >>

vankata86:
Здравейте, в следващата тема ще ви представя направата на споменатите модели.Ще се използват кошове,взети от чешки сайт,излизащи на по около 21 лв бройката.С огромната помощ на Мartochkata това ще се случи!Като за начало предоставям адреса,от който можете да си поръчате отливките.Той е:http://www.litomysky.cz/odlitky/cizh0es.htm.Надявам се,че ще бъда полезен с предоставената информация и споделени опити за направата на моделите.

martochkata:
Радвам се да помогна на един от малкото останали истински хобисти в БГ.Нека всички да бъдем колеги хобисти и ХОРА, а не търговци на прекалено скъпи за ниското си качество модели.Бих помогнал на всеки желаещ на драго сърце, ако мога.
 bg&flag

vankata86:
Ето я и самата отливка на 42ката ,струва ми се доста добра.Надявам се да успея.Приготвил съм и прозорчетата,но тях ще снимам утре!

martochkata:
Щом влагаш мерак и сърце ще стане качествен модел.  ;)  :good:
Безкрайно се радвам, че ти помогнах да започнеш този нов шедьовър. :hi: Сега можем да помогнем и на други желаещи да се снабдят спокойно с отливка на най-легендарния локомотив в БДЖ на поносима цена.Цената на отливката е 26,69лв. без доставка и накрая ще видим, колко точно ще излезне и всеки ще си направи сметка дали ще му е изгодно да се захване да си направи такъв модел.

:sarcastic: &bgflag

vankata86:
Чакам коша на 44ката от чеха а между временно ми нарязаха на лазер страниците на локомотива ето ги как изглеждат:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия