Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Състаряване на модели

<< < (8/37) > >>

XRISTO:
как ги харчи декалите този твой познат и има ли по-големшки листи? :yes:

jopeto:
Аз имам вагони с графити ! Сам съм ги правил. Моделът е взет от реална рисунка по вагони.  :blush2: Извинете ме за невежествотои, моля по-горният съфорумец да не си посяга на живота заради моя въпрос. Обяснете малко за декелите само съм чвал, но не мога да разбера за какво става въпрос. Имаше статия за декели на локомотиви. Някакъв вид лепекенки ли са това?  :blind:   

pach:

--- Цитат на: jopeto link=topic=48.msg19029#msg19029 date=1233906438 ---Аз имам вагони с графити ! Сам съм ги правил. Моделът е взет от реална рисунка по вагони.  :blush2: Извинете ме за невежествотои, моля по-горният съфорумец да не си посяга на живота заради моя въпрос. Обяснете малко за декелите само съм чвал, но не мога да разбера за какво става въпрос. Имаше статия за декели на локомотиви. Някакъв вид лепекенки ли са това?  :blind:   

--- Край на цитат ---

Крайно време е да си купиш фотоапарат - ди ги снимките на тия вагони!?
 :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :lol: :lol: :lol:

XRISTO:
Декалите са ваденки.  :yes:

jopeto:
Имам хартия, за принтер такава, значи това било! А някой да знае случайно как може да се направи от ония, водните лепенки за стендовите модели !?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия