Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на j.k.kolev

<< < (21/37) > >>

Best Ripper:
Следващи стъпки...
Табло №3 - за крайната гара в Н0m...

Изходните светофари към таблото и гарата... Остана да пристигне и да се монтира входния светофар.

Маневрените светофари на Schneider в същата гара. За съжаление заводските настройки /съпротивления/ излязоха ужасни - светодиодите са като прожектори, трябва да се намали тока през тях...

Озеленяването зад теснолинейката H0e от другата страна върви с пълен ход.

И по-общ изглед. Планините отзад вдясно са свалени временно за почистване, тестове и проверки на окабеляването...

"Озеленяването" отдолу също върви с пълна пара... Друго си е с монтирано LED осветление... ;)

Монтирани гаражни коловози под средния плот в хола - складът с материали се свива вече осезаемо...

j.k.kolev:
Стана ясно, че само аз си ги виждам :yes:, но тъй като вчера снимка бг не работеше, реших да пробвам от друго място. Надявам се вече всичко да е наред :).
И така гара Н0/Н0е откъм пристанището:

планината - под която минава основното Н0 трасе и отклоненията към пристанището в малко по-завършен вид:

както бях писал вече, "планинския масив" е пресечен от дълбоки клисури, дефилета, стръмни и каменисти възвишения, труден терен за неподготвени туристи ;D

иначе пък "лъха" на тишина и спокойствие, създава чувство на отдалеченост от натоварените гари и предприятия :yes:

j.k.kolev:
Източната гърловина на гара Н0, с изходните светофари, над нея Н0е:

все още липсват пероните на гарата:

непосредствено след западната гърловина започва дългия тунел под планината, третия коловоз в дясно е за пристанището и пътническата гара:

няколко снимки и от пристанището:

до входно-изходните стрелки на гара Н0/Н0е бях предвидил да има паркинг, но после реших - стига с тази урбанизация, паркинга ще го свия само пред гаровото здание:

в духа на релефа наоколо и тук почвата се оказа камениста и неравна ;D:

не знам дали се получава, но идеята ми всъщност е, че сякаш човека с труд е превзел и извоювал, изсякъл и изравнил терените по които се движат влаковете. Както вече съм писал по-рано, по този начин се опитвам и да компенсирам почти изцяло равнинното разположение на Н0 трасето.

pavel75:
Незнам дали е при мен проблема, но не се виждат снимки.

Mixy:
И аз не виждам снимките от последните два поста.  :unsure:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия