Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Колеги въпрос за вагон !!

<< < (9/11) > >>

pach:
Не разбрах - имаш ли някакви чертежи за "Eurotunnel class 9"???

Ето едно старо клипче с добро качество на макет,
който представя идеята и начина за организация, по този тунел през 1961 (!!!) година.
Даже са направили старата Faller Car System - с канал и тегленето през него,
от преди да измислят скритата стоманена "нишка" и магнитите за управление:
https://www.youtube.com/watch?v=d2xGI_tjCTA

;D

dixti:
Хе хе това е добро. Не съм търсил още , че не остава време да седна на компа. Но хубавото на машината е  ,че не е със сложен дизайн. Много е изчистена . Това не означава .че няма да търся.  &bgflag  Ако няма  ще се смята и нагажда в облите части. :diablo:

Adrian:

iPach ,  намери му чертежи на това момче , че сън не го лови !

dixti:
Е аз с желание бих приел чертежи от човек с повече опит в сферата на моделизма .  Аз така да се каже прохождам!
И да ползвам междувременно поста за въпросче !!!   Може ли да ми подадете адреси с чертежи на влакове ? 
Благодаря и лека вечер :drinks:

pach:
За съжаление и за сега не намирам никакви чертежи...дори размерни скици даже.
За това така подпитвах дали случайно нямаш чертежите. Намерих само един картонен модел, който отново е в N.
Май за да си подсигуриш поне размерна скица (при този дизайн това ще си е направо чертеж)
трябва да си купиш за 20 евро (средна цена) eдна книга... :scratch_ones_head:  която обаче сега не мога да открия в мрежата.
Иначе за английските локомотиви има много книги, но точно за совалките - нъц...
Сякаш е потънал в дълбока секретност, като презз годините на студената война!!!!
Имам данните на книгата у дома и утре мога да ги постна тук за допълнително инфо.
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия