Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвалете се с най-доброто от колекцията ви.
stivi1504:
Ценното ти локомотивче на Пико е страхотно! Като малък, може би когато бях на 8-9 години, това ми беше любимият електрически локомотив. :)Всеки път, когато бях в магазина, отивах първо да видя него. Исках много да ми го купят, но беше доста скъп, а и все пак бях малък за такъв локомотив. Едно невнимание и можеше да замине директно в кофата. Ама тогава не го разбирах, и само се сърдих, че ми го взимат. ;D
mitko0888:
Не знам дали ми е най-доброто, но точно то ме върна към това хоби преди 6 години. (това в ляво). Заедно със съвсем младото си братче (или сестриче?) в дясно.
Малко по-голямо, ако все пак някой иска да го разгледа:
И за най-мераклиите:
pach:
Май трябва да ти честитим (евентуално)!!!
Но не че всичко е о`кей, ама ребордите убиват моделите по някой път( не зависимо от фирмата)!
;D ;D ;D
Сaprycorn:
Митко, много ме зарадва с тази снимка! Не знаех, че този локомотив има такава стойност за теб!
mitko0888:
Този, както и 89.2, са даста често търкаляни по макета ... Беше писано някъде, но да напомня на публиката, че са твое производство!
Моторчето Мабучи отдавна замина ... Сега има един FK130 с маховик. И на опашката съм залепил една NEM шахта, за да се щракат различни закачалки. Другото си е същото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия