ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията

Международна среща на ЖП моделистите Русе 2016

<< < (13/18) > >>

ivo:
Международна ТТ модулна среща БУЛМАРКЕТ- Русе, 12-15 Май 2016 г. (H0, ТТ, N, Z)

Отмина и тази среща, която беше обект на интерес от много медии. Ето как видяха те нашето хоби:

http://railwaymodellingclub.com/?cid=7&NewsId=192

emilchaushev:
Аз искам да изкажа своите специални благодарности към БУЛМАРКЕТ и лично към Димитър Баев. Изцяло негова е заслугата за идеята за провеждането, както и спонсорирането на тази среща. Без тази подкрепа срещата никога нямаше да се състои в този формат, в този грандиозен мащаб и с толкова чуждестранно участие. Благодаря ви Митко, че подкрепихте хобито, че успяхме заедно да го изведем на показ за всички русенци.

Благодарностите ми няма да свършат до тук. Лични поздрави за Радо и Стоян Димитров от Русе, които от първата минута на разтоварването в четвъртък, до последното затваряне капаците на камиона в неделя бяха до нас и ни помагаха всеотдайно. Изгърбиха се, а Стоян дори ни почерпи за пореден път с неговите изненади.

Надявам се всички, които дойдоха, видяха и усетиха срещата да споделят своите наблюдения.
Със сигурност имаме още да изглаждаме моментите на организация, комуникация, построяването на трасетата, инсталациите и всички дейности свързани с едно такова събитие и продължаваме да се учим и задобряваме.

pavel75:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=4818.msg104477#msg104477 date=1463665673 ---Аз искам да изкажа своите специални благодарности към БУЛМАРКЕТ и лично към Димитър Баев. Изцяло негова е заслугата за идеята за провеждането, както и спонсорирането на тази среща. Без тази подкрепа срещата никога нямаше да се състои в този формат, в този грандиозен мащаб и с толкова чуждестранно участие. Благодаря ви Митко, че подкрепихте хобито, че успяхме заедно да го изведем на показ за всички русенци.

Благодарностите ми няма да свършат до тук. Лични поздрави за Радо и Стоян Димитров от Русе, които от първата минута на разтоварването в четвъртък, до последното затваряне капаците на камиона в неделя бяха до нас и ни помагаха всеотдайно. Изгърбиха се, а Стоян дори ни почерпи за пореден път с неговите изненади.

Надявам се всички, които дойдоха, видяха и усетиха срещата да споделят своите наблюдения.
Със сигурност имаме още да изглаждаме моментите на организация, комуникация, построяването на трасетата, инсталациите и всички дейности свързани с едно такова събитие и продължаваме да се учим и задобряваме.

--- Край на цитат ---

Според мен се движим в правилна посока - този път бяхме много по-добре организирани и сглобяването и разглобяването мина без нерви. Въпреки притесненията при инсталациите нямаше никакви проблеми. Локонет мрежата не е заби нито за момент. Единствено имаше няколко проблема с телефоните. С Владо Симеонов ги оправихме бързо, но за следващият път най-малкото трябва да имаме резервни букси.

mgirginov:
Както знаете трасето в N беше във фоайето. Имах възможност да наблюдавам потока на идващите. По мое мнение срещата беше посетена от 11000 - 12000 човека...Готино беше

stoyan:
Здравейте всички съфорумници.
Много се радвам , че срещата в Русе се получи по ваше и мое мнение много добре.
Наистина много хора го посетиха и разбраха, че има такъв моделизъм и се развива с темповете на новото време.
Много посетители останаха силно впечатлени от видяното. Разговарях с голяма част от тях.
Върнаха се в детските спомени- такива най-често бяха коментарите при мене навън във фоайето при макета ми.
На някои помогнах да покарат влакчета по трасето от модулите
Те не са имали от дълги години допир с жпмоделизма.
Почти всеки каза , че е имал такива влакчета у тях.
Лично много благодаря на организаторите на тази среща.
Много съм благодарен на всички присъствали колеги на събитието.
Не остана време да ви покажа града, съжалявам.
С ръка на сърцето си казвам едно голямо БЛАГОДАРЯ

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия