ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията

Международна среща на ЖП моделистите Русе 2016

<< < (15/18) > >>

Gervasii:
В интерес на истината срещата беше много важна за всички. Тя показа че и ние сме способни на сериозни мероприятия а не сме само трапезни моделисти. Заслугата е на всички които ентусиазирано работиха, организираха и оказваха подкрепа на клубовете в региона за да е тази среща факт. КЖМ положи усилия да не е сам на Олимп, което го прави още по-силен в подкрепа на хобито. Нека предстоящият 6 рожден ден на Клуба да донесе повече радост на всички и обедини усилията ни да се радваме на повече нови приятелства, емоции и приятни моменти с хобито. Искам лично а предполагам, че всички ще се присъединят към мен отново да благодаря на тези благодарение на които срещата стана факт а именно всички участници, посетители, спонсори и най-вече на оргонизаторите!!!!!!!! &bgflag
До нови срещи с хобито..........

taehti:
Срещата беше повече от чудесна. Големи фенове сме железопътния транспорт като цяло, но за първи път се докоснахме до ж.п. моделизма. Дойдохме с идеята да поразгледаме, но останахме от 9:30 да чак до 13:00 :D Беше страхотно! Със сигурност ще дойдем на следващата среща.

ivo:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=4818.msg104486#msg104486 date=1463771222 ---изпуснал си най-важният виновник да има тези срещи - Емо Чаушев.

--- Край на цитат ---

Абе :) добре, че беше Павката ...

ivo:
Панайотис на гара Гавраилово :)

Видео:
https://www.youtube.com/watch?v=nrZdB3fz6fE&feature=youtu.be

Една класика ...

Видео:
https://www.youtube.com/watch?v=zWjdsO__6y8&feature=youtu.be

emilchaushev:
Аз искам още и още... на мен ми е кеф да организираме такива срещи и ще продължавам след като имам хора като вас зад гърба си.

Поздрави за всички членове на КЖМ, които пък с вноските си направиха възможно обезпечаването на срещата с материали за модулите, както и с направените дарения пак за тази цел.

И  има двама скъпи за мен човека, които за всяка годишна среща, която организираме пропътуват, прелитат, преплуват едни 3000 км за да присъстват и  участват плътно в обявената програма и ни покриват винаги ключовата гара Бов (а в Прага и Тополидол): Асен и  Ани. Благодаря ви сладурчета и чакам вашата гледна точка, която винаги е интересна и различна. Съжалявам само , че никога не остава време да седнем и да си поприказваме. Ани мерси и за съветите, които получих в залата при нашия разговор. Асенка, Бов ще какавидира и ще стане една красива пеперуда в трасето. Обаче този път ще планираме и реализираме базирайки се на опиа, който нарупахме, за да бъде функционална, различна и прекрасна гара.

Като цяло това за мен беше оптималния вариант за среща, която едва ли ще можем да надскочим, предвид дистанциите до хората с модули, но пък знае ли човек... Отделно от това по-голямо трасе би било едно предизвикателство, което ще изисква още нова електроника (бустери, RSCLD), респективно средства. Отчитайки ресурса за модули и в съседните държави, шансовете за разтеж са минимални- за гърците за ТТ е непознат мащаб; румънците в ТТ са малко и има шанс да построят още няколко модула, които да компенсират например унгарските; сърбите обективно няма смисъл  да правят модули, защото със сегашната митническа политика веднъж изнесени не могат да ги внесат в Сърбия. Шанс има Н0 мащаба от който румънците имат база с модули, сърбите също започват да правят, гърците също имат, но трябва да си надвият мързела да ги донесат от Атина, а и има потенциал да се привлекат турците, с които обаче е трудно предвид няколкогодишните опити за контакт и почти нулевия резултат.

Но каквото и да е бъдещето най- хубавото е, че успяхме да съберем комшийските си балкански нации, които са ни близо и с които такива срещи са възможни, а и приятни.

Сега подготвяме и обобщението на срещата за пред фремо групата и ще чакаме отзивите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия